ΠΑΟΚ: Ίνγκασον – Βαρέλα για μια θέση

ΠΑΟΚ: Ίνγκασον – Βαρέλα για μια θέση

Ένα από τα μεγάλα διλήμματα που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ ο Αμπέλ Φερέιρα, αφορά το κέντρο της άμυνας του και τον παρτενέρ του Άνχελ Κρέσπο.

Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό του στο μηνίσκο και φρόντισε ακόμη και μέσω social media να τονίσει την ετοιμότητα του.

Από την άλλη πλευρά ο Ίνγκασον που τον αντικατέστησε στη διάρκεια του τραυματισμού του έδειξε σταθερότητα και το κυριότερο βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο Ισλανδός αγωνίστηκε για πρώτη φορά από την ημέρα που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος βασικός και σε αυτούς ο Δικεφάλους κράτησε ανέπαφη την εστία του στους τρεις.

Πλέον, και οι δύο είναι διαθέσιμοι και διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα και στο κυριακάτικο (24/11, 18:00) παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά και στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα τις τελευταίες προπονήσεις χρησιμοποίησε όλους του στόπερ του στα σχήματα που δοκίμασε χωρίς να δείξει ποιος από τους Βαρέλα ή Ίνγκασον έχει προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *