ΠΑΟΚ: Αμφίβολος και για τον Άρη ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος και για τον Άρη ο Κρέσπο

Νοκ άουτ για μέχρι και τρεις εβδομάδες στον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μπορεί και να προλάβει τον πρώτο αγώνα του Δικεφάλου για το 2020.

Χωρίς Κρέσπο και Ελ Καντουρί θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Και οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του προέκυψε πως ο Μαροκινός θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενώ ο Ισπανός θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το 2020.

"Από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο προέκυψαν δύο προβλήματα τραυματισμών. Οι Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκαν σε μαγνητική το μεσημέρι της Παρασκευής για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Ο Ισπανός υπέστη μερική ρήξη εκφυτικού τένοντα (ευθεία κεφαλή) του ορθού μηριαίου και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο ξεκίνημα του 2020.

Ο Μαροκινός αντιμετωπίζει μερική ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και πρόσθιου κάτω κνημοπερονιαίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, με το διάστημα αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *