ΠΑΟΚ για τον «μπόμπερ» Γκαστόν Ροντρίγκες

1Η περίπτωση του 24χρονου φορ, Γκαστόν Ροντρίγκες, που αγωνίζεται στους Μοντεβίδεο Γουόντερερς, έρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ και ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση για τον επιθετικό που θα αποτελεί back up του Στέφανου Αθανασιάδη και πιθανόν να πρόκειται για παίκτη που σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον σύλλογο.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ρικάρντο Κάναλς, έκανε λόγο για ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά», καθώς κλήθηκε να μιλήσει για τις φήμες που υπάρχουν για ραντεβού ανάμεσα στη νυν ομάδα του και την Πενιαρόλ. «Δεν είναι αλήθεια ότι έχουν κανονιστεί τα πάντα ανάμεσα στους Μοντεβίδεο Γουόντερερς και την Πενιαρόλ. Αν αυτό συμβεί, τότε θα είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδιαφέρεται να έρθει σε συμφωνία με τον Γκαστόν», δήλωσε στην ιστοσελίδα«Ovacion» και στη συνέχεια τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, αλλά και πως δεν έχει γίνει πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο.

Ο Ροντρίγκες έχει συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Ιούνιο και ακούγεται έντονα ότι θα πάει στην Πενιαρόλ, όπου αγωνίζεται κι ο αδερφός του, Μάξι. Κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ ο Ουρουγουανός, ο οποίος την περυσινή σεζόν σημείωσε 19 γκολ σε 27 ματς του πρωταθλήματος της χώρας του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *