ΠΑΟΚ: Δεν “ψήνεται” για Ρωσία ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Δεν "ψήνεται" για Ρωσία ο Γιαννούλης

Το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας, που είναι υπαρκτό και έντονο, δεν φαίνεται να συγκινεί και ιδιαίτερα τον ακραίο αμυντικό του Δικέφαλου, Δημήτρη Γιαννούλη. Τι ισχύει με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων από το εξωτερικό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το θέμα είναι αν το ενδιαφέρον αυτό μπορεί να γίνει τόσο έντονο ώστε να δημιουργήσει προτάσεις ικανές να πείσουν τον ΠΑΟΚ να μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον αριστερό του μπακ.

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η μεταγραφολογία «δοκιμάζει» τις αντοχές του ίδιου του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο οποίος δημόσια τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του και δεν ασχολείται με τα σενάρια. Είναι ωστόσο πολύ δύσκολο να μείνει ανεπηρέαστος.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι το ενδιαφέρον για τον Έλληνα αμυντικό από την Λοκομοτίβ Μόσχας γίνεται ολοένα και περισσότερο έντονο, με ανθρώπους της ρωσικής ομάδας να τον έχουν «σκανάρει» και να τον παρακολουθούν σε πολλά παιχνίδια. Μπορεί ομάδες όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας να μπορούν να κάνουν μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ για το Γιαννούλη ακόμη και καταβάλλοντας τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, το ρωσικό πρωτάθλημα δεν φαίνεται να ενδιαφέρει και ιδιαίτερα τον ίδιο τον παίκτη.

Σε ότι αφορά τις πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας «τσέκαρε» και τον Ίνγκι Ίνγκασον, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Ισλανδός, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έβγαλε τον περασμένο Γενάρη 4 εκατομμύρια από τα ταμεία του για να τον αποκτήσει από τη Ροστόφ, υπέγραψε συμβόλαιο που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με ρήτρα στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Ο Πέλκας είναι Home Alone
A Bola: "Συμφωνία ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ για Μίσιτς"
24ο Ευαγγέλιο: Ο Γιαννούλης… Κούτρης!

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *