ΠΑΟΚ: Με Ντόουγκλας, αλλά χωρίς Κρέσπο κόντρα στον Άρη

ΠΑΟΚ: Με Ντόουγκλας, αλλά χωρίς Κρέσπο κόντρα στον Άρη

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (04/01, 19:30). Εκτός ο τραυματίας Κρέσπο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Άρη το Σάββατο (04/01, 19.30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" γα την 17η αγωνιστική της Super League 1, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει τους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Μέσα βρίσκεται κανονικά ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα κόντρα στους "κίτρινους". Εκτός θα μείνουν λόγω τραυματισμού οι Κρέσπο και Βέρνμπλουμ που δούλεψαν στο γήπεδο, αλλά και οι Ζαμπά και Ελ Καντουρί που συνέχισαν την θεραπεία τους στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *