ΠΑΟΚ: Στη Γοδόι Κρους δανεικός ο Ρέι

ΠΑΟΚ: Στη Γοδόι Κρους δανεικός ο Ρέι

Ο Ροδρίγο Ρέι επιστρέφει στη Γοδόι Κρους. Ο Αργεντινός γκολκίπερ παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα της Μεντόσα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε στις 6 Ιανουαρίου για τις επαφές της Γόδοι Κρους με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Ροδρίγο Ρέι στην τόμπα (παρατσούκλι της ομάδας), καθώς ο ίδιος ο Αργεντινός γκολκίπερ ζήτησε να σπάσει ο δανεισμός του από την Πατσούκα και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Δικέφαλος ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα της Μεντόσα και θα φορά τη φανέλα της μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο δανεισμός είναι εξάμηνος και ο Ρέι θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και το μέλλον του στους ασπρόμαυρους.

Την 1η Ιουνίου ο Ροδρίγο Ρέι αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, εκφράζοντας το παράπονο για το γεγονός ότι δεν έλαβε χρόνο συμμετοχής από τον πρώην προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στις 30 Μαΐου η Πατσούκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροδρίγο Ρέι με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο 28χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας να είναι βασικός στη μεξικανική ομάδα (18 ματς), αλλά ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο ΠΑΟΚ τον είχε αποκτήσει το 2017 αντί 1.500.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *