ΠΑΟΚ: Στον Σβιντέρσκι το φλουρί

ΠΑΟΚ: Στον Σβιντέρσκι το φλουρί

Το 2019 ήταν η χρονιά του Κάρολ Σβιντέρσκι που ξεκίνησε εξαιρετικά και το 2020 αφού μαζί με τον Κάρλος Μαρτίνιο ήταν οι τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΟΚ.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι συμπληρώνει έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ και τα έχει πάρει όλα. Εκτός από τα δύο τρόπαια που σήκωσε με το Δικέφαλο στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ο Πολωνός επιθετικός είναι αυτός που πέτυχε και τα περισσότερα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, 15 στον αριθμό. Και στην προσωπική του ζωή, όλα του πηγαίνουν καλά αφού λίγο πριν κλείσει το 2019 έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Ο Σβιντέρσκι συνεχίζει να είναι τυχερός και στο 2020 αφού σήμερα (02/01) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικέφαλου κέρδισε το φλουρί μαζί με τον Κάρλος Μαρτίνιο, τον συνεργάτη του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν αυτός έκοψε την πίτα και μετέφερε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο το μήνυμα της οικογένειας Σαββίδη. "Εκ μέρους του κ.Σαββίδη και της οικογένειάς του, θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά, να συνεχίσετε αυτή την χρονιά όπως τελειώσατε την προηγούμενη, να δώσετε συνέχεια σε αυτό το αήττητο ρεκόρ που έχετε…", τους είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Το αήττητο του Δικεφάλου στην FIFA
ΠΑΟΚ: Δοκιμάζεται από την Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ντούγκλας Αουγκούστο

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *