ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Φερέιρα για τον Παναθηναϊκό

Τη νίκη στην κατάμεστη Τούμπα που θα του επιτρέψει να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ (20:00).

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να βρεθεί απόψε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 35 ημέρες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αν νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Τα δεδομένα, χωρίς να παραγνωρίζει κανείς τις δυσκολίες που κρύβουν πάντα τα παιχνίδια απέναντι στους πράσινους, είναι μάλλον θετικά για τον Δικέφαλο. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ τα 4 τελευταία ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν μείνει διαθέσιμα ,να βρίσκουν από νωρίς το πρωί τους κατόχους τους στα εκδοτήρια της Τούμπας.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση προερχόμενη από τρεις συνεχόμενες νίκες -διατηρώντας το αήττητο της επί 43 συνεχόμενα παιχνίδια- και δείχνει να έχει αφομοιώσει την φιλοσοφία του Πορτογάλου τεχνικού.

Παράλληλα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για δύο συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια της να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έχει στη διάθεση του πλέον και τους Καντουρί και Ζαμπά, ωστόσο δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η πιο πιθανή είναι να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Δημήτρης Πέλκας, αντί του Μίροσλαβ Στοχ και να μετατοπιστεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τους Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη στα μετόπισθεν. Μίσιτς και Ντόουγκλας Αουγκόστο θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ και αν τελικά μείνει εκτός ο Στοχ, τότε Μπίσεσβαρ και Λημνιός θα είναι στα δύο άκρα και ο Πέλκας κοντά στον Σβιντέρσκι.

Αν ξεκινήσει ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός, τότε πιθανότατα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είναι ίδια με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *