ΠΑΟΚ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Χάτσερ

ΠΑΟΚ: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Χάτσερ

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το τρίτο πέρασμα του Γουίλιαμ Χάτσερ από την Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε και αυτό -όπως και τα δύο προηγούμενα- σύντομο. Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε την σεζόν πριν από το τέλος της, ωστόσο κράτησε τις καλές αναμνήσεις από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, την τρίτη μετά τις σεζόν 2012/13 και 2015/16.

Ο 35χρονος γκαρντ έγραψε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, με αποδέκτες τους φιλάθλους του "δικέφαλου".

"Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ευχαριστώ για όλες τις καλές στιγμές και αναμνήσεις που είχαμε αυτή τη χρονιά!! Είμαι ευγνώμων που έβγαλα άλλη μία σεζόν υγιής… Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, επιλέγω να θυμάμαι τις καλές στιγμές!! Κρατήστε τα καλά, ξεχάστε τα άσχημα…", έγραψε ο Χάτσερ.

Στα 23 παιχνίδια που έπαιξε την τρέχουσα σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Χάτσερ είχε 13,4 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το ποστάρισμα του Γουίλιαμ Χάτσερ στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

PAOK fans, thanks for all the good moments and memories we had this year!! I’m thankful for making it through another season healthy…Whatever the future holds, I choose to cherish the good times!! Keep the good, forget the bad…⚫️⚪️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Hatcher (@william_hatcher25) στις

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *