Παπαβασιλείου: “Με τέτοιες εμφανίσεις και νοοτροπία θα κερδίσουμε παιχνίδια”

Παπαβασιλείου: "Με τέτοιες εμφανίσεις και νοοτροπία θα κερδίσουμε παιχνίδια"

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νικόδημος Παπαβασιλείου, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξήρε τους παίκτες του για την προσπάθεια τους και ήταν σίγουρος πως αν συνεχίσουν έτσι θα καταφέρουν να πάρουν αρκετά παιχνίδια.

Ο Πανιώνιος πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 με τον τεχνικό των κυανέρυθρων, Νικόδημο Παπαβασιλείου, στη συνέντευξη Τύπου να στέκεται στη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του λέγοντας πως αν συνεχίσουν έτσι θα πάρουν βαθμούς στα παιχνίδια που έρχονται.

Ο νεαρός προπονητής υποστήριξε πως αν έλειψε κάτι από την ομάδα του ήταν η συγκέντρωση στις στημένες φάσεις καθώς στο ανοιχτό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει.

«Προσπαθήσαμε, δεν έχω κανένα παράπονο, κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε με πιο πολύ συγκέντρωση στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Και μετά το 0-2, προσπαθήσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, όμως ο αντίπαλος είχε την ποιότητα να κρατήσει τη μπάλα και εκεί, τελείωσε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και με τέτοιες εμφανίσεις και νοοτροπία, έχουμε να κερδίσουμε παιχνίδια».

Για την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια:
«Σαφώς και είναι θέμα ημέρας αυτό. Συγκεντρωνόμαστε στο τι κάναμε καλά για να το κρατήσουμε. Στα τρία τελευταία παιχνίδια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ κάναμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε το γκολ. Στο Βόλο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και σήμερα, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Μερικές φορές, αξίζεις τη νίκη αλλά δεν παίρνεις κάτι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε την προσπάθεια και να προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, για να παίρνουμε βαθμούς. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Δε μας έχουν λείψει και οι ατυχίες. Σήμερα, είδαμε ότι ο Ντομίνγκεζ μας έλειψε πολύ και μας ανεβάζει επίπεδο. Βάσει του περιορισμού, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να έρθουν κάποια παιδιά και να βοηθήσουν άμεσα. Αλλά είναι δύσκολο».

Όσο για τη σημερινή αντίδραση και τη συνέχεια:
«Παίξαμε ζώνη στα στημένα. Η απόδοση του Ντομίνγκεζ νομίζω ότι ήταν πολύ καλή. Στο open play, ο ΠΑΟΚ δε μας δημιούργησε τίποτα. Τον σταματήσαμε από τα αριστερά, ο Μασούρας έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Γιαννούλη. Μετά τον Ευαγγέλου, δεν είχαμε καμία άλλη επιλογή σέντερ μπακ.

Μακάρι να είχα την πολυτέλεια, να περιμένω τον Ντομίνγκεζ άλλη μία εβδομάδα. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και προσπαθούμε να αλλάξουμε πολλά στον ψυχολογικό τομέα. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να διαχειρίζονται καλύτερα τα συναισθήματά τους. Οι αντιδράσεις τους, μέσα στο παιχνίδι μπορούν να γίνουν καλύτερες. Σήμερα, δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι».

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *