Παπαδόπουλος: “Ο Ολυμπιακός επιμένει για ξένους διαιτητές”

Παπαδόπουλος: "Ο Ολυμπιακός επιμένει για ξένους διαιτητές"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός επέμεινε στη θέση για ξένο διαιτητή στο ματς της Δευτέρας (20/5), ενώ χαρακτήρισε ως "άδικο" το γεγονός ότι δεν υπάρχει δράση στο μπάσκετ.

Ο ΕΣΑΚΕ συνεδριάζει εκ νέου, μερικές ώρες πριν από την έναρξη των playoffs της Basket League. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, εξερχόμενος της συνεδρίασης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός επέμεινε στη θέση του για ξένο διαιτητή.

"Συζητήσαμε οτιδήποτε χρειάζεται για να πάει το μπάσκετ μπροστά. Το έχουν καταλάβει όλες οι ομάδες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμειναν στις θέσεις τους, δεν παίζουνε εάν δεν έλθουν ξένοι διαιτητές. Ρωτήστε και τους ίδιους.

Το είπε κι ο Γιαννακόπουλος την Παρασκευή ήλθε η ώρα να παίξουν οι παίκτες, όλος ο κόσμος το ζητά. Είναι άδικο για ένα πρωτάθλημα που είναι ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έπαιξαν ανταγωνιστικά, είναι άδικο να μην παίζουμε.

Έχουμε καλούς προπονητές κι Έλληνες και ξένους. Κι ο Πιτίνο κι ο Μπλάτ. Είναι όμως μια κατάσταση που δεν προήλθε από εμάς. Είναι άδικο ξαναλέω. Ελπίζω τη Δευτέρα να γίνει ένα καλό παιχνίδι".

Μάνος Παπαδόπουλος μετά το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. pic.twitter.com/ee05pqYZ6P

— SPORT 24 (@sport24) 18 Μαΐου 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *