Πασχαλάκης: “Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, υπάρχει η έννοια της αλληλεγγύης”

Πασχαλάκης: "Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά, υπάρχει η έννοια της αλληλεγγύης"

Με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, βρέθηκαν μαζί σε σχολείο του Περαιά για να στείλουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ενότητας, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μιλάει για την εμπειρία του.

Με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης και ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, βρέθηκαν μαζί σε σχολείο του Περαιά για να στείλουν το μήνυμα πως "αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας. Στη ζωή πορευόμαστε μαζί, πλάι πλάι, συμπαίκτες…".

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου, μίλησε στο PAOK TV για την εμπειρία: "Είναι μια πολύ καλή κίνηση, πρωτοποριακή του ΠΣΑΠ και αξίζουνε συγχαρητήρια γιατί προβάλαμε προς τα έξω στον κόσμο μια εικόνα διαφορετική και θεωρώ ότι κάναμε αρκετά βήματα μπροστά ώστε να δείξουμε στη νέα γενιά τι είναι αθλητισμός και πως αντίπαλοι είμαστε μόνο για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Πέρα από αυτό, πορευόμαστε μαζί και υπάρχει η έννοια της αλληλεγγύης.

Βαθιά χαραγμένες οι αναμνήσεις αυτές, πήγαμε στον Πειραιά, μπορώ να πω ότι μας αγκάλιασαν τα παιδάκια, βλέπουμε μια εικόνα στην τηλεόραση και πραγματικά είμαστε πρότυπα γι’αυτούς, γιατί οι απαιτήσεις μπροστά σε αυτά τα παιδάκια είναι τεράστιες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι σε ότι λέμε και ότι κάνουμε.

Σίγουρα κάνει τον ποδοσφαιριστή πιο υπεύθυνο, στις κινήσεις που κάνει, στον τρόπο που παίζει, στον τρόπο που μιλάει, κινείται, γιατί όπως είπα και πριν, μας βλέπουν μικρά παιδάκια, είμαστε πρότυπα και πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα".

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *