Πείτε αντίο στην Τριχόπτωση με ΑΥΤΗΝ την Καταπληκτική σπιτική Συνταγή. Θα εκπλαγείτε με τα Αποτελέσματα!

1Η τριχόπτωση δεν είναι μόνο ενοχλητική, αλλά μπορεί να προκαλέσει και μεγάλη ψυχική και συναισθηματική πίεση. Οι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους, είτε λόγω γονιδίων είτε λόγω άγχους. Πάντοτε, πρέπει να συμβουλεύονται έναν δερματολόγο για να παίρνουν μια ιατρική διάγνωση, όταν παρατηρούν ότι χάνουν υπερβολικά μαλλιά.
Τα χημικά παρασκευάσματα κατά της τριχόπτωσης που πωλούνται στα φαρμακεία, είναι πολύ ακριβά και επίσης έχουν και αρκετές παρενέργειες. Ακόμη, συνήθως δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εκτός από τα χημικά προϊόντα, υπάρχουν και άλλοι φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Δείτε ένα πανεύκολο και αποτελεσματικό παρασκεύασμα παρακάτω:

Θα χρειαστείτε:

Ένα σαμπουάν με ουδέτερο pH, χωρίς προσθήκη αρώματος (ένα σαμπουάν για μωρά είναι τέλειο)
Έλαιο δεντρολίβανου
Έλαιο λεμονιού
2 κάψουλες βιταμίνης Ε
Το έλαιο δεντρολίβανου, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει τα μαλλιά. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι αντισηπτικό και έχει αναζωογονητική δράση. Η βιταμίνη Ε επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών και εμποδίζει τα μαλλιά να πέσουν. Ο συνδυασμός αυτών των τριών συστατικών, είναι το τέλειο όπλο κατά της τριχόπτωσης.

Παρασκευή:

Περιχύνουμε 10 σταγόνες έλαιο δενδρολίβανου και 10 σταγόνες έλαιο λεμονιού μέσα στο σαμπουάν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις δύο κάψουλες της βιταμίνης Ε. Πριν από κάθε εφαρμογή, ανακινούμε καλά το μπουκάλι για να αναμειγνύονται τα υλικά.

Χρησιμοποιούμε το σαμπουάν κάθε φορά που πλένουμε τα μαλλιά μας (όσο λιγότερο συχνά τόσο το καλύτερο). Κάνουμε μασάζ με το σαμπουάν στο τριχωτό της κεφαλής μας για μερικά λεπτά και το αφήνουμε επάνω να δράσει για 10 λεπτά, πριν το ξεπλύνουμε. Βλέπουμε αποτελέσματα πολύ γρήγορα!

Αυτή η φυσική θεραπεία είναι πανεύκολη, ανέξοδη και πολύ αποτελεσματική. Φτιάξτε το και θα δείτε μεγάλη διαφορά μέσα σε λίγες κιόλας εβδομάδες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *