Πεδουλάκης: “Ό,τι καλύτερο για τον Καράμπελα η κόντρα με τον Καλάθη”

Πεδουλάκης: "Ό,τι καλύτερο για τον Καράμπελα η κόντρα με τον Καλάθη"

Στην κούραση και στην έλλειψη βάθους στάθηκε μετά τον 3ο ημιτελικό ο Αργύρης Πεδουλάκης, που σχολίασε και την κόντρα του Καράμπελα με τον Καλάθη.

Αν μη τι άλλο, το Περιστέρι Βίκος Cola έπεσε με ψηλά το κεφάλι. Μετά τις συντριβές με συνολικά διαφορά 43 πόντων στους πρώτους δύο αγώνες της ημιτελικής σειράς playoffs της Basket League, η ομάδα των δυτικών προαστίων αντιστάθηκε μέχρι τέλους στον τρίτο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

"Κάναμε μία σοβαρή και δυνατή προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω πως κυρίαρχο στοιχείο ήταν η κούραση μας. Δώσαμε έξι παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών κι αυτό για μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν έχουμε το βάθος κι αυτό φάνηκε στο τέλος που δεν είχαμε την δύναμη να μετακινηθούμε και να βρούμε το καθαρό μυαλό", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο "Άρτζι".

"Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν μεγάλη εμπειρία. Όσο παίζεις με δυνατούς αντιπάλους, τόσο προσεγγίζεις τα πράγματα και τα απομυθοποιείς μέσα σου και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μας. Είδαμε τι θα έχουμε του χρόνου. Τώρα ήμασταν κουρασμένοι από συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια κι αυτή θα είναι η κατάσταση την νέα σεζόν που θα υπάρχει και η Ευρώπη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για όλους μας, για τους παίκτες, για τους προπονητές, για τον σύλλογο… Για όλους", συμπλήρωσε ο προπονητής του Περιστερίου Βίκος Cola.

Ο Πεδουλάκης αναφέρθηκε και στις μονομαχίες του Ζώη Καράμπελα με τον Νικ Καλάθη, λέγοντας το εξής: "Το έχω ξαναπεί από την πρώτη φορά που παίξαμε. Ο Ζώης καλώς ήρθε στο επαγγελματικό μπάσκετ, ο Νικ είναι ένα πολύ έμπειρο παιδί, τον πίεσε, του πίεσε το μυαλό, κατάλαβε πως ήταν ο βασικός δημιουργός της ομάδας και τον πίεσε στο μυαλό πάρα πολύ. Υπήρχε κι ένας εκνευρισμός και από τους δύο και ήταν πολύ λογικό. Εμένα μου άρεσε που άντεξε και πνευματικά και σωματικά απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης. Τον κυνήγησε, ήθελε να του πάρει την μπάλα, ήθελε να τον περιορίσει και νομίζω πως ήταν ό,τι καλύτερο για τον ίδιο".

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *