Περέιρα: Πολλά περιθώρια βελτίωσης στον Ολυμπιακό

1Την επικινδυνότητα του αγώνα με τον Ατρόμητο εκτίμησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος… βλέπει πολλά περιθώρια βελτίωσης στους “ερυθρόλευκους”.
Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος είπε…

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
“Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή του Ατρόμητου, τον Σα Πίντο. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής με υψηλή ποιότητα στα παιχνίδια των ομάδων του. Ήταν προπονητής μίας πολύ μεγάλης ομάδας στην Πορτογαλία, της Σπόρτινγκ. Έχουμε βρεθεί κατά το παρελθόν αντιμέτωποι. Είναι ένας προπονητής ο οποίος οργανώνει πολύ καλά τις ομάδες στις οποίες βρίσκεται. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλές μονάδες, όπως είναι ο Ναπολεόνι, ο Παπάζογλου, ο Μπρίτο, ο Ούμπιντες, ο Κατσουράνης που έχει εμπειρία.
Είναι παίκτες οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις στιγμές που χάνουμε τη μπάλα. Θα πρέπει να προσπαθούμε να την κερδίσουμε ξανά πολύ γρήγορα για να κόψουμε τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων μας. Ο Ατρόμητος αυτό θα προσπαθήσει, να κλέψει τη μπάλα και να κάνει αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και φυσικά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα κάνουμε επιθέσεις”.

Τα σχέδιά του στον Ολυμπιακό:

“Είναι μία δουλειά, την οποία μπορούμε να βελτιώσουμε πολύ ακόμα. Γιατί την έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό. Είναι λίγος ο χρόνος που έχει περάσει που είμαστε στον Ολυμπιακό και επίσης έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Κάθε δύο με τρεις μέρες, που αυτό δεν μας επιτρέπει να κάνουμε την δουλειά που θέλουμε ανάμεσα στα παιχνίδια. Πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν, όμως το βρίσκω και φυσιολογικό διότι σε όλες τις ομάδες που ήμουν προπονητής. Σε όλα τα επίπεδα οι ομάδες μου δέχονταν πολύ λίγα γκολ και έβαζαν πολλά γκολ. Αυτό είναι που θέλω και αυτό είναι που επιδιώκω. Πάντα αυτό έχω πετύχει σε όλες τις ομάδες που ήμουν προπονητής.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *