Περιζήτητος ο Ντ’Αντζελο Ράσελ

Περιζήτητος ο Ντ'Αντζελο Ράσελ

Την ίδια στιγμή που οι Νετς κάνουν όνειρα για τον Καϊρί Ίρβινγκ, ο δικός τους σταρ, ο Ντ'Άντζελο Ράσελ, φαίνεται να τραβάει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Ντ'Άντζελο Ράσελ αναμένεται να είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της… δευτερότριτης ταχύτητας των σταρ το φετινό καλοκαίρι, κάτι που όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και πιο σαφές.

Σύμφωνα λοιπόν με αμερικανικά ΜΜΕ, τον γκαρντ των Νετς ορέγονται αρκετές ομάδες, με πρώτες τους Τζαζ, τους Μάτζικ, τους Γουλβς και τους Πέισερς. Η λογική των περισσότερων ομάδων είναι ότι δεν μπορούν να "χτυπήσουν" κάποιον εκ των Καγουάι Λέοναρντ, Κέβιν Ντουράντ, Καϊρί Ίρβινγκ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Τζίμι Μπάτλερ, Κλέι Τόμπσον και Κέμπα Γουόκερ, οπότε στρέφονται στον… αμέσως επόμενο διαθέσιμο.

Η λεπτομέρεια βέβαια στην περίπτωση του Ράσελ σε σχέση με τους υπόλοιπους σταρ είναι ότι ο γκαρντ των Νετς είναι resticted free agent, κάτι που σημαίνει ότι το Μπρούκλιν μπορεί να τον κρατήσει στο ρόστερ του, αρκεί να ισοφαρίσει όποια προσφορά του γίνει.

Το θέμα βέβαια είναι ότι έχοντας στο μυαλό τους την επόμενη μέρα τους, δεν είναι σίγουρο πόσο μεγάλο συμβόλαιο έχουν σκοπό να του προσφέρουν στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν κάποιο μεγαλύτερο όνομα. Όπως για παράδειγμα ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος φέρεται να βλέπει με καλό μάτι την ένταξή του στο Μπρούκλιν.

Την φετινή σεζόν ο Ράσελ είχε 21.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 7 ασίστ μέσο όρο με 36.9% στα τρίποντα σε 30.2 λεπτά συμμετοχής (όλα career highs), καταφέρνοντας να κερδίσει και την πρώτη του κλήση σε All Star Game.

AP Photo/Mary Altaffer

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *