Περιμένει για Ντόρσεϊ, κοιτάζει και αλλού

1Μέχρι τις 23 Φλεβάρη έχει περιθώριο ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ψηλό για να τον έχει διαθέσιμο στον δεύτερο γύρο του Top 16 και η αγωνία κορυφώνεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν αποκτήσει… χθες τον Τζόι Ντόρσεϊ αν δεν υπήρχε στη μέση η Γαλατάσαραϊ. Πλέον έχοντας ουσιαστικά δεδομένο την επιθυμία του Αμερικανού σέντερ να επιστρέψει στο λιμάνι, περιμένουν να αποδεσμευτεί από την τουρκική ομάδα. Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να επιμένει πως δεν θα αποχωρήσει ο 32χρονος άσος, ωστόσο είναι δεδομένο πως η ρήξη στη σχέση τους είναι υπαρκτή και μάλλον δεν επιδέχεται… επιδιόρθωση. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει, πάντως, διάθεση να αποζημιώσει την Γαλατά για να πάρει τον παίκτη και θα περιμένει λίγες ακόμη μέρες για να δει αν θα μείνει ελεύθερος.

Από εκεί κι έπειτα, οι Πειραιώτες φροντίζουν να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να μην μείνουν χωρίς ψηλό περιμένοντας μάταια τον Ντόρσεϊ. Εξετάζονται λύσεις τόσο από την Ευρώπη (που όμως αυτό συνεπάγεται πως θα πρέπει να αγοράσουν συμβόλαιο) όσο και από τις ΗΠΑ. Μια περίπτωση που είχε εξεταστεί και το Νοέμβριο είναι ο Τζεφ Έιρς. Ο 28χρονος σέντερ (2,06μ.), νούμερο 31 στο ντραφτ του 2009, και αγωνίζεται στο NBDL όπου φέτος έχει 16,3 πόντους, 9,5 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,3 τάπες σε 32,7 λεπτά κατά μέσο όρο. Είναι δύσκολο να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και ίσως συζητηθεί σοβαρά η απόκτησή του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *