Περιστέρι Βίκος Cola: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Γκρέι

Περιστέρι Βίκος Cola: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Γκρέι

Παίκτης του Περιστερίου Βίκος Cola θα είναι και την σεζόν 2019/20 ο Στίβεν Γκρέι όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης ο σύλλογος.

Ο Στίβεν Γκρέι θα "βομβαρδίζει" τα καλάθια των αντιπάλων του Περιστερίου Βίκος Cola και την επόμενη χρονιά! Όπως έκανε γνωστό το Περιστέρι Βίκος Cola με ανακοίνωσή του, ο Αμερικανός γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα και για την σεζόν 2019/20.

Η παραμονή του Γκρέι αποτελεί την πρώτη κίνηση των "Πριγκίπων της Δυτικής Όχθης", αν και θεωρητικά η πρώτη κίνηση ήταν η υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του Ζώη Καράμπελα.

Ο Γκρέι ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές του Περιστερίου Βίκος Cola το περασμένο καλοκαίρι, στην επάνοδο της ομάδας στην Basket League και ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας φέτος. Κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου ο 30χρονος γκαρντ είχε 13.1 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής, ενώ στα playoffs είχε 10.8 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 33.8% στα τρίποντα.

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση μάλιστα την πραγματοποίησε στην ήττα της ομάδας του με 79-86 από τον Προμηθέα για την 15η αγωνιστική όταν σημείωσε 31 πόντους. Λίγες εβδομάδες αργότερα, είχε 27 πόντους στη νίκη του Περιστερίου Βίκος Cola με 80-72 επί του Παναθηναϊκού για την 21η αγωνιστική της Basket League, στη μοναδική ήττα των "πράσινων" στο ελληνικό πρωτάθλημα που επιτεύχθηκε στο παρκέ, υπερτονίζοντας μάλιστα την επόμενη μέσα σε συνέντευξή του στο Sport24.gr το όμορφο κλίμα που υπήρχε στην ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H K.A.E. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Steven Gray για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Υπόδειγμα αθλητή κι ανθρώπου, ο Αμερικανός guard μετράει κατά μέσο 12.4 πόντους με 38.3% ποσοστό ευστοχίας πίσω από τα 6.75μ. Αριθμοί εντυπωσιακοί που του προσέφεραν συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη: “Νοιώθω ευλογημένος και συνάμα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Περιστέρι. Η οικογένεια μου κι εγώ, έχουμε δεθεί τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας όσο και της πόλης, περνάμε όμορφες στιγμές και χαίρομαι που θα υπάρχει και συνέχεια” τονίζει ο Gray, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και συνεχίζει αναφορικά με τις φιλοδοξίες και τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς:

“Προσωπικά, ανυπομονώ για την νέα σεζόν όπου θα υπάρχει και το Basketball Champions League. Η ομάδα επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πάρα πολύ καιρό και είναι έτοιμη να ξαναφτιάξει το προφίλ της. Με χαροποιεί που θα το κάνουμε μαζί, μαζί με τον κόουτς Πεδουλάκη κι όλους όσους στελεχώνουν και θα στελεχώσουν την ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, για την θέληση τους να με κρατήσουν κι από μέρους μου, θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα για να τους δικαιώσω”.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *