Περιστέρι: Η… ρετρό φωτογραφία του Καράμπελα με τον Γκίκα

Περιστέρι: Η… ρετρό φωτογραφία του Καράμπελα με τον Γκίκα

Το Περιστέρι με αφορμή την εμφάνιση του Ζώη Καράμπελα απέναντι στον Προμηθέα έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο και δημοσίευσε μία φωτογραφία του 17χρονου γκαρντ με τον Νίκο Γκίκα.

Ο Ζώης Καράμπελας ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης του Περιστερίου με τον Προμηθέα, καθώς πάτησε παρκέ για 20 λεπτά, σημείωσε 9 πόντους (3/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές), πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έδωσε 9 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες και υπέπεσε σε 4 λάθη.

Ο Νίκος Γκίκας μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον 17χρονο γκαρντ λέγοντας στην κάμερα της ΕΡΤ πως "ο μικρός, ο Καράμπελας, δεν το ξέρω το παιδί, γύρισε μόνος του το ματς και έφτασε το Περιστέρι να το διεκδικεί. Έδειξε πως είναι πολύ καλός παίκτης και συγχαρητήρια. Είχα καιρό να δω μικρό να μπαίνει και να αλλάζει τη ροή ενός παιχνιδιού. Κλείνει τα 18; Μπράβο του, έχει πολύ μέλλον πιστεύω".

Το Περιστέρι με αφορμή την εμφάνιση του Ζώη Καράμπελα δημοσίευσε και μία φωτογραφία του παίκτη του με τον γκαρντ του Προμηθέα, η οποία "τραβήχτηκε" πριν από έξι χρόνια.

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας των δυτικών προαστίων:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *