Πεφωτισμένοι: Η Αληθινή ιστορία των Ιλλουμινάτι (Βίντεο)

Πεφωτισμένοι – Η Αληθινή ιστορία των Ιλλουμινάτι: Οι θεωρίες Συνωμοσίας πάντα κέντριζαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Μερικές από αυτές αποδείχθηκαν αληθινές, όμως οι περισσότερες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες και μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο τον σκοτεινό μύθο τους. Η Μεγαλύτερη ίσως θεωρία συνωμοσίας, αφορά μία μυστική κοινότητα που λέγεται πως κινεί τα νήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και ελέγχει ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Μιλάμε φυσικά για τους Ιλουμινάτι, το Τάγμα των Πεφωτισμένων.
Όμως πως δημιουργήθηκε αυτή η μυστική αδελφότητα που υποτίθεται πως μας ελέγχει όλους, και τί είναι πραγματικό στον μύθο που την περιβάλλει; Για να ανακαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τους Ιλουμινάτι, θα πρέπει να κοιτάξουμε αρκετούς αιώνες πίσω..

Η Ιστορία των Ιλουμινάτι

Οι Ιλουμινάτι δημιουργήθηκαν την 1η Μαίου του 1776 από τον Γερμανό Φιλόσοφο Adam Weishaupt με τον τίτλο order of the Illuminati, ή αλλιώς Bavarian Illuminati. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για την γέννηση της αδελφότητας, ειδικότερα αφού τα περισσότερα σχετικά κείμενα είναι γραμμένα στα Γερμανικά. Οι Πεφωτισμένοι ξεκίνησαν ως μία μυστική ομάδα η οποία αποτελούταν από 5 μέλη, που περιελάμβαναν Δούκες και Λογοτέχνες της Βαυαρίας – οι οποίοι εναντιώθηκαν στην δύναμη που κατείχε τότε η Εκκλησία πάνω στην Επιστήμη και την Φιλοσοφία, και είχαν ως απώτερο σκοπό την απελευθέρωσή τους από τους θρησκευτικούς και πολιτικούς περιορισμούς. Όλα αυτά έγιναν κατά την εποχή του Διαφωτισμού, οπότε η μυστική ομάδα λέγεται πως έδρασε με σκοπό την “φώτιση” του κόσμου από τις προκαταλήψεις και τις δεισυδαιμονίες, κάτι που ενισχύεται και από τον τίτλο “Ιλλουμινάτι” που σημαίνει Πεφωτισμένοι!
Όμως όπως συνέβη και με τις περισσότερες “μυστικές” κοινότητες, οι Ιλλουμινάτι δεν έμειναν κρυφοί για πολύ καιρό, και έτσι ξεκίνησαν οι φήμες για τον ρόλο που έπαιζε αυτή η ιδιαίτερη ομάδα. Μερικοί μάλιστα πίστευαν πως οι Ιλλουμινάτι ήταν πίσω από τις εξελίξεις στην Γαλλική Επανάσταση και κοιτούσαν πως θα ρίξουν αρκετές κυβερνήσεις ακόμη από την εξουσία. Το 1775 ο Weishaupt σε ηλικία 27 ετών έγινε Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Ingolstadt, που ήταν κάτω από τον έλεγχο της Καθολικής εκκλησίας, και ως αποτέλεσμα οι Ιερείς δυσαρεστήθηκαν που ο νεαρός αποκτούσε εξουσία και δύναμη. Έτσι εκείνος σκέφτηκε πως η δημιουργία μίας κρυφής ομάδας ανθρώπων που σκέφτονται ελεύθερα θα ήταν το βήμα για να καταστείλει αυτή την κατάσταση της παντοδυναμίας της Εκκλησίας. Από εκείνη την στιγμή οι Ιλλουμινάτι δέχθηκαν χιλιάδες μέλη, χάρη στην επιστράυτευση από Τεκτονικές Στοές που υπήρχαν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Όμως αυτή η εξέλιξη δυσκόλεψε την προσπάθεια των Ιλλουμινάτι να παραμείνουν κρυμμένοι στα σκοτάδια του μύθου τους, και κάπως έτσι σκηνοθετήθηκε το τέλος της διάσημης αδελφότητας, αφού όταν ανέλαβε την εξουσία της Βαυαρίας το 1777 ο Karl Theodor, οι μυστικές αδελφότητες κηρύχθηκαν παράνομες και τα μέλη τους κινδύνευαν με εκτέλεση. Έτσι ο Weishaupt μετακόμισε στην Γκότα της Γερμανίας, όπου πέθανε στην εξορία.
Η Αλήθεια για τους Ιλλουμινάτι
Η Αυξανόμενη δημοτικότητα των Ιλλουμινάτι, οδήγησε τελικά στον διαχωρισμό της αδελφότητας, και την δημιουργία αρκετών υποομάδων με την ίδια ιδεολογία. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε το Ordo Templi Orientisκαι τον ιδρυτή του , που επιχείρησε να συνεχίσει το κρυφό έργο των Πεφωτισμένων το 1880, το Illuminati Order που δημιουργήθηκε το 1988 και το Orden Illuminati που δημιουργήθηκε το 1995. Όμως μάλλον καμία από τις ομάδες αυτές δεν διέθετε την πανίσχυρη δύναμη που φημολογείται πως διατηρούν οι σύγχρονοι Ιλλουμινάτι. Στις ημέρες μας το ενδιαφέρον για τους Ιλλουμινάτι βασίζεται στο γεγονός πως επικρατεί η φήμη οτί το τάγμα συνέχισε τις σκοτεινές δραστηριότητές του, προσπαθώντας να ελέγξει την ανθρωπότητα ακόμη και μετά την απαγόρευση τουTheodor.
Με το πέρασμα των αιώνων οι Ιλλουμινάτι μετατράπηκαν στους ισχυρότερους “παίκτες” σε όλους τους σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας: Την Πολιτική, την Βιομηχανία, την Ενημέρωση και την Ψυχαγωγία, ελέγχοντας κυριολεκτικά τους πάντες, μεταφέροντας μέσα από υποσυνείδητα μηνύματα την απόλυτη παντοδυναμία τους στις συνειδήσεις των ανθρώπων.Αυτή η θεωρία αναπτύχθηκε κι άλλο, από την δημοτικότητα των συγγραφέων που λάτρεψαν τις συνωμοσίες, όπως η Nesta Helen Webster, ο David Icke και ο Mark Dice, οι οποίοι πίστευαν πως οι Ιλλουμινάτι εξακολουθούν να λειτουργούν πίσω από τα φώτα,ελέγχοντας την ανθρωπότητα. Το illuminatus του R.A.Wilson αλλά και το “Άγγελοι & Δαίμονες” του Dan Brown ενίσχυσαν αυτές τις πεποιθήσεις και μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο τον μύθο που περιβάλλει τους Πεφωτισμένους.
Illuminati: Η Μεγαλύτερη Συνωμοσία;
Σύμφωνα με εκείνους που αγαπούν τις θεωρίες συνωμοσίας, οι Ιλλουμινάτι προσπαθούν να εδραιώσουν μία Νέα τάξη πραγμάτων, η οποία θα τοποθετήσει μία ενιαία κυβέρνηση που θα ελέγχει ολόκληρο τον Πλανήτη.
Λέγεται μάλιστα πως η αδελφότητα κατέχει στην διάθεσή της πράκτορες που ελέγχουν τον Κινηματογράφο, την Μουσική Βιομηχανία, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, τις κυβερνήσεις καθώς και άλλους πανίσχυρους οργανισμούς. Η υποτιθέμενη κυριαρχία των Ιλλουμινάτι επιχειρεί να επιφέρει την απολυταρχική παγκόσμια κυβέρνηση, και την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού. Η Αδελφότητα μάλιστα λέγεται πως διαθέτει αρκετές μυστικές ομάδες που λειτουργούν ως βιτρίνα, όπως οι Skull and Bones αλλά και η Λέσχη Bilderberg.Φυσικά, υπάρχουν αρκετές θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με τους Ιλλουμινάτι. Η Θεωρία της Nesta Helen Websterαναφέρει πως το τάγμα διοικείται από την Εβραική Ελίτ, διαδίδοντας τον Κομμουνισμό και τον Καπιταλισμό ώστε να διχάσει τον κόσμο, και ως αποτέλεσμα να τον ελέγξει εξ ολοκλήρου. Στις αρχές του 1900 οι Χριστιανοί Φονταμελιστές υποστήριξαν πως οι Ιλλουμινάτι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το σημάδι για τον ερχομό του Αντίχριστου.
Επίσης οι Ιλλουμινάτι σχετίζονται με τον θάνατο διάσημων προσωπικοτήτων όπως οMichael Jackson, ο Tupac και η Πριγκίπισσα Νταιάνα, καθώς και με σχεδόν κάθε τι καταστροφικό συμβαίνει στον πλανήτη, όπως για παράδειγμα η τρομοκρατική επίθεση των Δίδυμων Πύργων. Βέβαια παρ’όλο που υποτίθεται πως τα μέλη των Ιλλουμινάτι πρέπει να παραμένουν κρυφά, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν συσχετιστεί με την σκοτεινή αδελφότητα, όπως ο Kayne West, ο Lebron James, η Beyonce, η Rihanna και πολλοί πολιτικοί όπως ο Ομπάμα, η Οικογένεια Bush, καθώς και ο Αδόλφος Χίτλερ!
Ο Συμβολισμός των Ιλλουμινάτι
Αρκετοί είναι αυτοί που θα αναζητήσουν τις αποδείξεις για την ύπαρξη των Ιλλουμινάτι, και αν πραγματοποιήσει μία αναζήτηση στο Youtube,τότε θα βρει αρκετά βίντεο που παρουσιάζουν την σκοτεινή δράση των Πεφωτισμένων. Ποιά είναι τα σύμβολα των Ιλλουμινάτι που αποκαλύπτουν ίσως πως τελικά υπάρχουν;Το σύμβολο που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τους Ιλλουμινάτι, είναι ο Παντεπόπτης Οφθαλμός. Ο Παντεπόπτης οφθαλμός που βρίσκεται στο Αμερικάνικο Δολλάριο, αλλά και σχεδόν παντού τριγύρω συνδέεται απόλυτα και μάλλον λανθασμένα με τους Πεφωτισμένους, όπως και το Μάτι του Όρου. Όμως το αρχικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι, ήταν διαφορετικό, αφού απεικόνιζε την  κουκουβάγια της Παλλάδας Αθηνάς, που ίσως απέδιδε τιμές προς την κλασική ελληνική φιλοσοφία. Όμως ο παντεπόπτης Οφθαλμός που συνδέθηκε με την Νέα τάξη πραγμάτων έπειτα από την ίδρυση των Η.Π.Α, υπερίσχυσε και έτσι έδωσε αφορμή για άπειρες θεωρίες σχετικά με τους Ιλλουμινάτι. Φυσικά αρκετοί celebrities έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το σύμβολο, ενισχύοντας τον μύθο της πλύσης εγκεφάλου που προκαλεί η αδελφότητα στα υποψήφια θύματά της, επιφέροντας τον απόλυτο έλεγχο στις συνειδήσεις.
Αν κοιτάξουμε τριγύρω σίγουρα θα διαπιστώσουμε πως μερικές ακραίες ιδέες της λεγόμενης αδελφότητας των Ιλλουμινάτι πραγματοποιούνται σταδιακά. Ο Έλεγχος του πληθυσμού μέσα από τον φόβο και την τρομοκρατία, η προσπάθεια για την εδραίωση ενός νομίσματος, μίας ενιαίας θρησκείας, μίας παγκόσμιας κυβέρνησης. Έτσι, θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος του μυαλού του ανθρώπου, αφού κανείς δεν θα τολμά να οραματιστεί κάτι διαφορετικό για το μέλλον, αν επικρατήσει πλήρως η ατζέντα εκείνων που προσπαθούν να μας ελέγξουν. Και έστω και αν δεν μπορούμε με σιγουριά να μιλήσουμε για την ύπαρξη των Ιλλουμινάτι, σίγουρα είναι αρκετοί εκείνοι που ζητάνε τον απόλυτο έλεγχο πάνω στην ανθρωπότητα…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *