Πιέστε ΑΥΤΟ το Σημείο στον Καρπό σας για 30 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει Άφωνους!

H πιεσοθεραπεία είναι μια αρχαία κινεζική πρακτική η οποία περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης σε διάφορα σημεία του σώματος χρησιμοποιώντας την ίδια του την ενέργεια. Με λίγη καθοδήγηση μπορείτε να μάθετε τα βασικά ώστε να ανακουφίζετε τον εαυτό σας.
Αν αισθάνεστε ένταση, στρες ή άγχος, τότε το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα με φυσικό τρόπο. Ο Joseph Carter δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε το σημείο Heart 7 για την κατάθλιψη, το άγχος, το στρες ή την αϋπνία.

Το όνομα αυτού του σημείου στα κινέζικα είναι Shen Men και σημαίνει «πύλη του πνεύματος». Δουλεύοντας αυτό το σημείο, μπορείτε να ηρεμήσετε το πνεύμα ή να βελτιώσετε την διάθεση σας. Βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση του φόβου, της ανησυχίας και της ναυτίας. Το σημείο αυτό βρίσκεται στον καρπό, κοντά στην παλάμη.

Τα σημεία όπου μπορείτε να ασκήσετε την πιεσοθεραπεία βρίσκονται σε σημαντικά μέρη του σώματος, τα οποία στην ουσία είναι κανάλια που ενώνουν το κάθε σημείο με όργανα του σώματος και επιτρέπουν την ροή της ενέργειας. Όπως αναφέρει ο Joseph, μέσα από αυτό το σημείο διώχνετε τα αρνητικά από την καρδιά σας και βλέπετε τον κόσμο με νέα οπτική.

Το σημείο αυτό βρίσκεται στην πτυχή του καρπού, κοντά στην παλάμη. Ακολουθήστε τις οδηγίες του Joseph στο βίντεο και περάστε το δάχτυλο σας πάνω από τον τένοντα για να βρείτε το σημείο όπου πρέπει να ασκήσετε πίεση. Θα πρέπει να είναι κούφιο δίπλα στον τένοντα. Πιέστε το σημείο με τον αντίχειρα ή τον δείκτη προς το κόκαλο. Ασκείστε πίεση για 30 δευτερόλεπτα ως 3 λεπτά.

Συνδυάστε την πίεση με βαθιές αναπνοές. Κάντε απαλό μασάζ στο σημείο για να το ενεργοποιήσετε. Ο Joseph εξηγεί ότι μαζί με την συναισθηματική ισορροπία, αυτή η μέθοδος βοηθά σε περίπτωση που έχετε να μιλήσετε σε κοινό. Το σημείο Heart 7 ενώνεται με την γλώσσα, κι έτσι η πιεσοθεραπεία στο σημείο αυτό προωθεί την επικοινωνία από την καρδιά ή μειώνει το άγχος.

Ο Joseph αναφέρει επίσης ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περίπτωση καβγά, ώστε να χαλαρώσετε από την ένταση και να ηρεμήσετε. Όταν αισθάνεστε νευριασμένοι, δοκιμάστε το στον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να το κάνετε και στα δύο χέρια, για περισσότερη αποτελεσματικότητα. Θα σας βοηθήσει ακόμη να ξεπεράσετε και την αϋπνία.

Αυτό το σημείο προτείνεται σε αρχάριους, γιατί είναι πολύ ισχυρό και ήπιο με το σύστημα από μόνο του. Είναι ένας οικονομικός τρόπος για να νιώθετε καλύτερα όταν έχετε ένταση.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά πώς να εφαρμόσετε αυτή την μέθοδο:

https://youtu.be/SLz6Vbxz2L0

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *