Ποια είναι η Σόνα Σέξτον που έκανε άνω κάτω τον Μπεν Άφλεκ

Ποια είναι η Σόνα Σέξτον που έκανε άνω κάτω τον Μπεν Άφλεκ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νεαρό μοντέλο

Αν δεν είναι κάποιος φαν των μοντέλων του Playboy, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το όνομα Σόνα Σέξτον, δεν θα του λέει κάτι. Άλλωστε, με το που έγινε γνωστό ότι ο Μπεν Άφλεκ χώρισε με την Λίντσεϊ Σούκους και βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο, όλοι έψαξαν να βρουν στοιχεία για εκείνη.

Ποια είναι; Τι κάνει στη ζωή της, εκτός από μοντέλο; Ειδικά, μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις με τον ηθοποιό, ο οποίος εισήχθη ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης, αφού κατέρρευσε σε ένα τύπου πάρτι με την Σόνα, άπαντες έσπευσαν να μάθουν περισσότερα για το 22χρονο μοντέλο, που έκανε άνω κάτω τον διάσημο ηθοποιό.

Δείτε, λοιπόν, τι ανακαλύψαμε για εκείνη:

Είναι βοηθός κτηνιάτρου. Όταν δεν εργάζεται ως μοντέλο, περνάει όλες τις ώρες στο κτηνιατρείο, ως βοηθός. Έχει αδυναμία στα ζωάκια και μια ματιά στο Instagram της επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είναι μοντέλο στο επάγγελμα. Όπως έχει εξηγήσει, ο οποιοσδήποτε μπορεί να δηλώσει ότι είναι μοντέλο, γι’ αυτό και δεν της λέει κάτι.

Το μόντελινγκ έρχεται δεύτερο στο σχέδιά της και το κάνει για παραπάνω χρήματα. Πάντως, το κάνει καλά, αν κρίνουμε από τις σέξι πόζες της στο Instagram.

Τον άνδρα τον θέλει με χιούμορ. Να την κάνει να γελάει, να σαρκάζεται, αλλά και να αυτοσαρκάζεται. Όσο ωραίος ή πετυχημένος και αν είναι, αν δεν έχει χιούμορ δεν της λέει κάτι. Πάντως, ο Άφλεκ θεωρείται τύπος με χιούμορ.

Τον περασμένο Μάιο ήταν εξώφυλλο στο Playboy, όπου δήλωνε «πολύ single». Αλλά ήταν έτοιμη να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα. Να τον γνώρισε, άραγε, στο πρόσωπο του Μπεν Άφλεκ;

Τρελαίνεται για γυμνές φωτογραφήσεις. Εξάλλου, αν κάνετε μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, θα διαπιστώσετε ότι το 90% (μην πούμε και παραπάνω) των φωτογραφιών της είναι γυμνές!

Είναι party animal και συχνά στα social media αναφέρεται στις… κραιπάλες της. Και στα μεθύσια, που έχει κάνει κατά καιρούς.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *