Ποιες χώρες είναι πρωταθλήτριες στην απιστία;

1Το Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινής Γνώμης σε συνεργασία μαζί με ένα γαλλικό site γνωριμιών θέλησε να ερευνήσει ποιος ευρωπαικός λαός είναι πιο επιρρεπής στην απιστία…
Το κακό βέβαια είναι ότι δεν συμπεριέλαβε τους Έλληνες, που σίγουρα θα είχαν “χτυπήσει” μια από τις πρώτες 3-4 θέσεις της λίστας.

Σύμφωνα με την έρευνα η οποία διεξήχθη σε δείγμα 4879 ατόμων από την Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Γερμανία, την Ισπανία και το Βέλγιο και δυστυχώς δεν συμπεριέλαβε τους Έλληνες, την πρώτη θέση στην απιστία μοιράζονται οι Γάλλοι και οι Ιταλοί.

55% των Γάλλων και 55% των Ιταλών παραδέχτηκαν ότι είχαν απατήσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους ενώ στις γυναίκες τα ποσοστά πέφτουν για τις γαλλίδες στο 33% και για τις ιταλίδες στο 44%.

Ακολουθούν το Βέλγιο (51% οι άνδρες, 29% οι γυναίκες), η Ισπανία (50% οι άνδρες, 28% οι γυναίκες) και η Μεγάλη Βρετανία (42% οι άνδρες, 29% οι γυναίκες).

Η μελέτη επίσης εξέτασε το κατά πόσο αυτοί που διέπραξαν απιστία μετάνιωσαν. Οι Ιταλοί εμφανίζονται οι λιγότερο μετανιωμένοι (26% οι άνδρες και 27% οι γυναίκες) ενώ ακολουθούν, οι Γερμανοί (28% οι άνδρες και 28% οι γυναίκες), οι Γάλλοι (32% οι άνδρες, 21% οι γυναίκες).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *