Τελευταία Νέα

Ποιο είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου;

1Το καλοκαίρι είναι η εποχή που σχεδόν όλοι πάμε διακοπές έστω και για δύο ημέρες. Είμαστε καλοκαιρινοί τύποι εδώ στην Ελλάδα και δε βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή που θα ανοίξουμε την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου μας.
Ποιο είναι όμως το αντικείμενο που, σύμφωνα με έρευνα που παρουσίασε το ABC news, πρέπει να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε; Σίγουρα δεν είναι ούτε οι πετσέτες, ούτε τα σεντόνια (και οι μαξιλαροθήκες). Εμείς πάντως δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ!

Τα γυάλινα ποτήρια, λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα είναι το αντικείμενο που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χρησιμοποιήσουμε μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Αμερικής, όπου και οι αρμόδιοι κατάλαβαν πως τα ποτήρια μέσα στα δωμάτια δεν άλλαζαν τόσο συχνά. Αν, για παράδειγμα, δεν είχαν χρησιμοποιηθεί τότε το προσωπικό δεν τα είχε αντικαταστήσει με αποτέλεσμα να «μαζεύουν» σκόνη.

Εμείς πάντως πιστεύουμε πως εδώ στην Ελλάδα, είμαστε πιο τακτικοί με την καθαριότητα απλά είπαμε να σας το επισημάνουμε. Καλού κακού έχετε και ένα μπουκαλάκι νερό στην τσάντα σας. Αυτή είναι και η πιο safe επιλογή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *