Πονόλαιμος μαζί με βήχα; Συμβουλές για την αντιμετώπισή τους

1Μπορεί να μην έχουμε ακόμη «αισθανθεί» τον χειμώνα και το κρύο αλλά ο καιρός αυτός είναι ιδανικός για την παρουσία των διαφόρων ιώσεων , η συχνότητα των οποίων αυξάνει τον χειμώνα, που είναι η εποχή που «αγαπάνε» περισσότερο.

Δύο από τα βασικά συμπτώματα των ιώσεων ή του κρυολογήματος, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια στιγμή αισθανθεί, είναι ο βήχας, που αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο μηχανισμό άμυνας του αναπνευστικού συστήματος και ο πονόλαιμος.

Για την αντιμετώπιση των ιώσεων δεν πρέπει αρχικά να λαμβάνουμε αντιβίωση. Αρκεί μια απλή αντισηψία της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας με υπογλώσσια δισκία που διαλύονται αργά στο στόμα για την ανακούφιση του πονόλαιμου και η ΛΉΨΗ ενός βλεννολυτικού όπως το Mucosolvan για την αντιμετώπιση του παραγωγικού βήχα. Η χορήγηση αντιβίωσης είναι αναγκαία μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και μόνο μετά από τη συμβουλή του γιατρού

Τα καλά νέα βέβαια είναι ότι σήμερα πλέον υπάρχει στα φαρμακεία σκεύασμα με διττή δράση, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ταυτόχρονα και τον πονόλαιμο και τον βήχα.
Είνοι οι soft παστίλιες Mucosolvan, που ανήκουν στην οικογένεια Mucosolvan και περιέχουν 15 mg αμβροξόλης.

Το νέο σκεύασμα έχει: τοπική αναισθητική και αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνει το ιξώδες της βλέννης, ενισχύει την αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών και προσφέρει άμεση και μακράς διαρκείας ανακούφιση.

Έτσι, οι soft παστίλιες Mucosolvan με την ευχάριστη γεύση και την εύχρηστη μορφή, είναι ιδανικές για τα άτομα που είναι πολυάσχολα και αναζητηθούν άμεση και αποτελεσματική λύση για τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος. Το προϊόν, είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών καθώς και για διαβητικούς ασθενείς.

Τέλος να τονίσουμε ότι θα πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό αν:

Ο βήχας συνοδεύεται με πυρετό, που παραμένει υψηλός πάνω από 24 ώρες ή πυρετό που επανέρχεται ενώ είχε πέσει για 24 ώρες ή περισσότερο
Ο βήχας δεν υποχωρεί παρά την εξασθένιση και διακοπή των υπόλοιπων συμπτωμάτων
Ο βήχας διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα
Ο βήχας συνοδεύεται από κιτρινοπράσινα φλέματα που μυρίζουν άσχημα
Ο βήχας ξεκινά με αίμα.
Η θεραπεία που κάνετε δεν βελτιώνει το βήχα.
Έχετε δυσκολία στην αναπνοή.
Ο γιατρός θα κάνει τη διάγνωση και θα σας συστήσει την κατάλληλη αγωγή. Επίσης, είναι λάθος να πιστεύουμε ότι τα αντιβιοτικά θα μας προφυλάξουν και θα αποτρέψουν την εξέλιξη μιας ιογενούς λοίμωξης σε μικροβιακή, γιατί απλά δεν έχουν τέτοιες ιδιότητες.

Πηγη healthier world

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *