ΠΟΥ ΝΑ… ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ! – Χαλάρωσαν και ξάπλωσαν στη Βουλή! (ΦΩΤΟ)

1Τέσσερις φωτογραφίες, τρεις με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά και μια με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να… χαλαρώνουν στη Βουλή κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Στη μια από τις φωτογραφίες αυτές η κυρία Βαγενά φαίνεται να έχει βγάλει δυο καρέκλες στον προαύλιο χώρο της Βουλής, να της έχει ενώσει και να… αναπαύεται.

voul2

Στη δεύτερη φαίνεται να έχει βγάλει τα παπούτσια της και να έχει ξαπλώσει σε έναν καναπέ από αυτούς που βρίσκονται στο περιστύλιο, εντός της βουλής, λίγα μέτρα από την ολομέλεια όπου γίνονται οι συνεδριάσεις.

voul3

Σε μια άλλη, τρίτη φωτογραφία, την οποία πόσταρε στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατεί να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της επιτροπής στην οποία συμμετέχει καθισμένη απλά στο έδρανό της και για αυτό κατέφυγε ξανά στη λύση της… ένωσης των δύο καρεκλών.

Στην ανάρτηση του κ. Χασαπόπουλου απάντησε μέσω Facebook η κυρία Βαγενά επικαλούμενη μεταξύ άλλων και την εικόνα της Μελίνας Μερκούρη που περπατούσε ξυπόλυτη στη υπουργείο Πολιτισμού!   Φυσικά, δεν παρέλειψε να επιτεθεί κατά του δημοσιογράφου, κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης, αφήνοντας αιχμές για το ήθος του.

vagena3

Όμως, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανάρτησε Το Παρατηρητήριο, η κυρία Βαγενά δεν είναι η μόνη βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που χαλαρώνει στους διαδρόμους της Βουλής. Στον ίδιο καναπέ σε άλλη στιγμή χαλάρωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

voul4

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *