Προτεραιότητα ο φορ για Παναθηναϊκό – Ανοιχτό του Ρινάλντι

1Δύο θέματα απασχολούν τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό κομμάτι και είναι ξεκάθαρα αυτό του επιθετικού, αλλά και του αμυντικού. Πάντως, είναι επίσης, δεδομένο ότι θα δεν βιάζονται οι «πράσινοι» ώστε να πάρουν παίκτες για αυτές τις δύο θέσεις και έχοντας καλύψει τις τρύπες που θεωρούσαν ότι υπήρχαν στο ρόστερ, είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν αρκετό χρόνο για αυτές τις δύο υποθέσεις.

Άλλωστε, μοιάζουν αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι στην παρούσα φάση, καθώς όλο και πλησιάζει η πρώτη επίσημη υποχρέωση για τη φετινή σεζόν, η οποία θα είναι είτε με την ΑΪΚ Στοκχόλμης ή με την Γιουρόπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ωστόσο, το θέμα που βρίσκεται σε προτεραιότητα στο μεταγραφικό κομμάτι είναι του επιθετικού που (θεωρητικά) θα είναι back up του Μάρκους Μπεργκ. Ο Αργεντινός, Λαουτάρο Ρινάλντι, είναι μια λύση που αρέσει πολύ, αλλά έχει και αρκετές δυσκολίες. Ο παίκτης δείχνει θετικός στο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά το θέμα θέλει λεπτούς χειρισμούς, όπως αναφέρεται στο «Goal» και βρίσκεται στα χέρια του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ένα θέμα, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *