«Προτιμώ να την πέφτω, παρά να μου την πέφτουν»

«Προτιμώ να την πέφτω, παρά να μου την πέφτουν»

Οι προσωπικές αποκαλύψεις της Ειρήνης Ερμίδου από το Greece’s Next Top Model

Λίγο καιρό μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model, η Ειρήνη Ερμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων απάντησε και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Η «Ρονάλντο» όπως την αποκαλούσε το τηλεοπτικό κοινό, λόγω της ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στους άνδρες και στο φλερτ. Και με τον αυθορμητισμό που τη διέκρινε και μέσα στο ριάλιτι μόδας, έδωσε απίθανες απαντήσεις.

«Όταν έβγαινα έξω, πάντα προτιμούσα εγώ να μιλάω και όχι να μου μιλάνε. Προτιμώ να την πέφτω, παρά να μου την πέφτουν. Νιώθω πολύ περίεργα να έρθει κάποιος να μου μιλήσει, γιατί νιώθω ότι αν δεν τον έχω δει εγώ ώστε να μου αρέσει, πάει να πει ότι δεν μου αρέσει κανείς, οπότε δεν πρόκειται να με «ρίξει» με αυτά που θα πει. Είχα κάνει ερωτική εξομολόγηση στο γυμνάσιο, έφαγα το ακυράκι μου και δεν έχω στανιάρει ακόμα. Μπορεί να μου αρέσουν πολλά άτομα ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο είναι αυτό που λες ότι μένει για πάντα στο μυαλό σου» δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πολύ πιο όμορφους τους κοντούς άντρες, αλλά καλώς ή κακώς εμένα δεν μου κάνουν αυτοί, οπότε πηγαίνω αλλού. Έχω πολύ ψηλά στάνταρτ, τον θέλω ψηλό, να έχει πολύ έντονα χαρακτηριστικά, θέλω να παίζει σίγουρα ποδόσφαιρο. Η μεγαλύτερη μου σχέση δεν έχει κρατήσει ούτε 3 εβδομάδες».

Επίσης, παραδέχτηκε ότι είναι λίγο κομπλεξική απέναντι στις κοντές, αν και κάνει παρέα μαζί τους.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *