Προχωράει και για Βάργκας η ΑΕΚ

1Η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας, για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει ήδη τις επαφές με τον επιθετικό από τη Βενεζουέλα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες. Ο 28χρονος παίκτης είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μπαλισεκίσπορ, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος και είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.

Ο Βάργκας είχε φέτος έξι γκολ και πέντε ασίστ, σε 26 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το επικείμενο Κόπα Αμέρικα. Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε, ενώ ξεκαθαρίζουν πως η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο είναι διαφορετική και πως δεν επηρεάζεται από την περίπτωση του Βάργκας.

Για τη θέση του βασικού επιθετικού, ο Ορλάντο Σα έχει επανέλθει στο προσκήνιο, αν και δεν παρουσιάζεται κάποια αλλαγή στις οικονομικές απαιτήσεις του και στα χρήματα, που αξιώνει η Λέγκια για την παραχώρησή του. Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει πάντα στη μετεγγραφική της λίστα το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ. Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Έρβιν Μούλντερ, με τον Ολλανδό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *