Προχωράει με Λέτο, δύσκολο του Μέλο

1Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει άμεσα τις συζητήσεις με τον μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, η οποία λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να έχει επαφές με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να επεκταθεί το συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, με αύξηση απολαβών για τον Λέτο. Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Αργεντινού είναι και ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον υπολογίζει στα πλάνα του για την εφετινή σεζόν.
Από εκεί και πέρα, ο ιταλικός Τύπος υπογραμμίζει πως είναι αρκετά δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Φελίπε Μέλο. Σύμφωνα με το «calciomercato», ο Βραζιλιάνος μέσος φέρεται να έχει στραμμένη την προσοχή του στις Φλαμένγκο και Σάο Πάουλο, οι οποίες επίσης ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, καθώς επίσης και στην αγορά της Κίνας, όπου αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο 33χρονος μέσος φέρεται να αποτελεί μετεγγραφικό στόχο του «τριφυλλιού», μετά από υπόδειξη του Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *