Πρωταγωνιστής σε θρίλερ για το ξενοδοχείο Σκίρβιν ο Καϊρί Ιρβινγκ!

Πρωταγωνιστής σε θρίλερ για το ξενοδοχείο Σκίρβιν ο Ίρβινγκ!

Μετά το "Uncle Drew" ο Καϊρί Ιρβινγκ ετοιμάζεται να πάρει μέρος και στην ταινία θρίλερ που θα γυριστεί για το περίφημο "στοιχειωμένο" ξενοδοχείο Σκίρβιν στην Οκλαχόμα Σίτι (VIDEO)!

Ήταν να μην κάνει την αρχή στην ενασχόλησή του με το σινεμά ο Καϊρί Ίρβινγκ. Μετά την κωμωδία "Uncle Drew" που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018, ο σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και σε ταινία θρίλερ! Το θέμα της, μάλιστα, είναι οικείο σχεδόν σε όλους τους παίκτες του ΝΒΑ. Πρόκειται για το Skirvin Hotel, το περίφημο "στοιχειωμένο" ξενοδοχείο της Οκλαχόμα Σίτι!

"Έχοντας και εγώ κάποιες ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο ξενοδοχείο Σκίρβιν, η ιδέα μου άρεσε εξ αρχής", σχολίασε στο variety.com o Ίρβινγκ αναφερόμενος στη νέα ταινία, στην οποία μάλλον δεν θα είναι ο μόνος NBAer που θα πάρει μέρος σύμφωνα με το εν λόγω σάιτ.

Το ξενοδοχείο Σκίρβιν βρίσκεται στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι, άνοιξε το 1911 και οι φήμες περί φαντασμάτων υφίστανται από τα 30s. Μάλιστα, πολλοί παίκτες του ΝΒΑ έχουν αρνηθεί στο παρελθόν (και το κάνουν ακόμα) να περάσουν ένα βράδυ εκεί, παρότι αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια τόπο διαμονής ομάδων του ΝΒΑ που πηγαίνουν στην Οκλαχόμα Σίτι για τα παιχνίδια με την Θάντερ.

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ που έχει γίνει για το Σκίρβιν:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *