Πρώην παίκτης του Κολοσσού τελείωσε τη σεζόν της Μπάμπεργκ

Πρώην παίκτης του Κολοσσού τελείωσε τη σεζόν της Μπάμπεργκ

Με μια μαγική εμφάνιση, ο Τι Τζέι Μπρέι (άγγιξε ένα φοβερό triple-double) οδήγησε τη Ράστα Βέχτα στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπάμπεργκ και με σκορ 3-1 στα ημιτελικά της Μπουντεσλίγκα.

Στα ημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος προκρίθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/5) η Ράστα Βέχτα, η οποία νίκησε εκτός έδρας τη Μπάμπεργκ (90-86) και με σκορ 3-1 την έστειλε σε προωρες καλοκαιρινές διακοπές. Με ένα σερί 8-0 στο φινάλε και με τους Τι Τζέ Μπρέι, Μάικλ Κέσενς, Φίλιπ Χέρκενκοφ, Όστιν Χόλινς σε τρομερή κατάσταση, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ακόμα μία έκπληξη και συνεχίζουν στα ημιτελικά με στόχο να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην πολύ ανώτεροι, τουλάχιστον στη θεωρία, Μπάγερν Μονάχου.

Ο πρώην γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου, Τι Τζέι Μπρέι, άγγιξε το triple-double (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 14 ασίστ σε 38 λεπτά), ενώ ο Χόλινς είχε 22 πόντους από 5/10 τρίποντα και 7/10 βολές σε 34 λεπτά. Ταϊρίς Ράις (19 πόντοι, 2/5 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 3/4 βολές, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μπράις Τέιλορ (15 πόντοι, 5/7 τρίποντα), Όγκουστιν Ρούμπιτ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Ελίας Χάρις (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ σε 23 λεπτά) πάλεψαν όσο μπορούσαν, ο Νίκος Ζήσης είχε 4 πόντους με 1/6 σουτ, τρία ριμπάουντ και επτά ασίστ, στο τέλος όμως η Ράστα Βέχτα ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε δίκαια την πρόκριση.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα κονταροχτυπηθούν η Όλντενμπουργκ (απέκλεισε τη Βόννη) με την Άλμπα Βερολίνου (απέκλεισε την Ουλμ) με στόχο την πρόκριση στους τελικούς της Μπουντεσλίγκα.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *