Πρώην πυγμάχος «αντάλλαξε γροθιές» με τεράστια αρκούδα και έζησε για να το διηγηθεί!

1Ένας 61χρονος άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν ασχολείτο ερασιτεχνικά με την πυγμαχία, είχε μια άκρως επικίνδυνη συνάντηση στους δρόμους του Οντάριο στον Καναδά.

Ο 61χρονος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά τους ένα μικρό αρκουδάκι. Το αρκουδάκι έδειχνε άκακο και χαμένο και ο σκύλος, αφού η εμφάνιση της αρκούδας τον είχε αιφνιδιάσει, γρύλιζε απειλητικά προς αυτό.

Η αρκούδα ξεκίνησε να γρυλίζει και ο 61χρονος κατάλαβε ότι τα προβλήματα του μόλις ξεκινούσαν. «Φώναζε τη μαμά του, ήμουν σίγουρος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πραγματικά μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα άκουσαν τη μαμά αρκούδα να τρέχει μανιασμένα προς το μικρό της.

«Κοίταξα τριγύρω μου να βρω κάποιο αντικείμενο για να την αντιμετωπίσω. Κάποιο ξύλο ή έστω πέτρες. Δεν υπήρχε τίποτα. Το μόνο που είχα ήταν τα χέρια μου».

Η αρκούδα ορθώθηκε μπροστά του και ο 61χρονος δεν έχασε χρόνο. Την χτύπησε στη μουσούδα και έσκισε το χέρι του στα κοφτερά της δόντια. Η αρκούδα απάντησε με ένα δικό της χτύπημα, γρατζουνίζοντας τον στο πρόσωπο και το στήθος.

Ο Ρικ Νέλσον ετοιμάστηκε για το δεύτερο του χτύπημα, το οποίο βρήκε την αρκούδα ακριβώς κάτω από το σαγόνι. «Η αδρεναλίνη με έσωσε. Όταν φοβάσαι τόσο και η αδρεναλίνη τρέχει μέσα σου, μπορείς να χτυπήσεις πολύ δυνατά. Ακόμα και αν είσαι ένας 61χρονος ασπρομάλλης».

Το μωρό της αρκούδας ήδη είχε γυρίσει και έφευγε και, όπως περιγράφει ο Νέλσον, ήταν η στιγμή της αλήθειας. Η αρκούδα ή θα το ακολουθούσε ή θα έμενε για να σκοτώσει τον άνδρα. «Ευτυχώς αποφάσισε να ακολουθήσει το μικρό της. Ήμουν πολύ τυχερός, τη γλίτωσα παρά τρίχα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *