Πως μπορείς να κερδίσεις χρήματα από το YouTube!

1To YouTube είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα για την αποθήκευση και φυσικά αναπαραγωγή βίντεο, είτε αυτά είναι αστεία και περίεργα είτε μουσικά βίντεο. Τουλάχιστον το 90% των ατόμων που χρησιμοποιούν το Internet εισέρχονται πολύ συχνά στον συγκεκριμένο ιστότοπο, ενώ πολλοί από εμάς έχουμε έτοιμη την playlist μας για να ακούμε σε καθημερινή βάση.

Οπότε, η επισκεψιμότητα του είναι τεράστια. Μήπως όμως μπορείς να εκμεταλλευτείς με κάποιον τρόπο την επιτυχία που έχει κάνει, ώστε να κερδίσεις κάποια χρήματα από αυτό; Στην συνέχεια μπορείς να βρεις του τρόπους με τους οποίους μπορείς να το πετύχεις!

 

4 Τρόποι με τους οποίους μπορείς να βγάλεις χρήματα από το YouTube!

YouTube video xrimata

 

Από τις διαφημίσεις

Όταν υπάρχει μια διαφήμιση επάνω σε κάποιο βίντεο, σαν αυτές τις εκνευριστικές που βρίσκονται παντού και τις προσπερνάμε, ο δημιουργός αυτού του βίντεο μοιράζεται τα έσοδα που θα έχει η συγκεκριμένη διαφήμιση με το YouTube.

Φυσικά όμως όπως καταλαβαίνεις η τιμή για τη διαφήμιση δεν είναι διαπραγματεύσιμη, αλλά όπως έχει γίνει γνωστό, το ποσό ξεκινάει από 1 δολάρια για κάθε 1.000 προβολές μπορεί να φτάσει μέχρι και 4-5. Βέβαια, υπάρχει πάντα και ο τρόπος να προωθείς εσύ κάποια προϊόντα ή υπηρεσίες μέσα από τα βίντεο σου.

 

Από πωλήσεις

Εφόσον το περιεχόμενο του video που έχεις φτιάξει δεν είναι προσβλητικό, μπορείς κάλλιστα να δημιουργήσεις ένα με το οποίο να προωθείς τα δικά σου προϊόντα και δίνοντας στοιχεία επικοινωνίας για όσους θέλουν να παραγγείλουν. Για αρκετούς, αυτή είναι μια μεγαλύτερη πηγή εσόδων από την προηγούμενη, αλλά εννοείται πως αφορά τις επιχειρήσεις.

 

Χρησιμοποίησε το για να διαφημίσεις το site σου

youtube diafimisiyoutube diafimisi

Εκτός από το να προωθήσεις κάποια προϊόντα, μπορείς και να διαφημίσεις το site – blog σου, ώστε να έχεις μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε αναφέροντας το μέσα στο βίντεο σου είτε και στις πληροφορίες κάτω από το βιντεάκι.

 

Βάλε συνδρομή

Όπως ανακοινώθηκε τον τελευταίο καιρό θα έχεις την δυνατότητα να μην βλέπεις τις ενοχλητικές διαφημίσεις πριν από κάθε video, μόνο αν έχεις πληρώσει μια μικρή συνδρομή στο κανάλι που θέλεις να παρακολουθήσεις. Αν λοιπόν το κοινό του YouTube έχει αγαπήσει την δουλειά σου, θα προτιμήσει να πληρώσει αυτή την μικρή συνδρομή, προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Βέβαια, αυτό το κομμάτι θα το δούμε στην πορεία καλύτερα για το πόση απήχηση θα έχει στον κόσμο. Καλό είναι όμως να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *