Πως να καθαρίσεις τη καμμένη κατσαρόλα και άλλα σκεύη με φυσικό τρόπο

1Καθάρισε τα καμμένα σκεύη με εύκολο τρόπο…
Τι θα χρειαστείς:

1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα
1 κουταλάκι του γλυκού υγρό σαπούνιπιάτων
1 έως 2 κουταλιές υπεροξειδίου του υδρογόνου (οξυζενέ)
1 σφουγγάρι

Οδηγίες

Ανακάτεψε σε ένα δοχείο την σόδα, το σαπούνι πιάτων, και το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ένα μικρό πιάτο μέχρι να μοιάζει με κρέμα, προσθέτοντας περισσότερο υπεροξείδιο του υδρογόνου, όταν απαιτείται.

Άπλωσε το μείγμα πάνω στο καμένο στη κατσαρόλα ή το τηγάνι και άφησέ το καθαριστικό για να κάνει τα μαγικά του για λίγα λεπτά.

Η σόδα είναι φυσική και απαλή και βοηθά τους λεκέδες να ξεκολλήσουν από τη μεταλλική επιφάνεια, ενώ το υπεροξείδιο του υδρογόνου κάνει ένα εκπληκτικό καθαρισμό ενώ διαλύει τη βρωμιά.
Τοποθέτησε την κατσαρόλα ή το τηγάνι στο νεροχύτη και χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι από τη σκληρή του πλευρά τρίψε απαλά για να λειτουργήσει το καθαριστικό μέσα στο σκεύος. Συνέχισε μέχρι να καθαρίσει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *