Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε τρεις μήνες η Σακίρα!

1Μπορεί να έγινε δεύτερη φορά μαμά πριν από περίπου τρεισήμισι μήνες, ωστόσο, η Σακίρα έχει επαναφέρει την σιλουέτα της: «μπήκα και πάλι στα τζιν μου», δηλώνει η τραγουδίστρια και αποκαλύπτει τα μυστικά της!

«Μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες φορούσα φαρδιά παντελόνια… Τώρα, όμως, επέστρεψα στα τζιν μου, τα οποία προηγουμένως δεν ανέβαιναν πιο πάνω από το γόνατο», εξομολογείται, στο περιοδικό «Hello», η 38χρονη σταρ, που στο τέλος του Γενάρη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Ζεράρ Πικέ.

spl1002973_005 (800x583).jpg

Η Σακίρα παραδέχεται ότι έτρωγε πολύ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά επανήλθε στα κιλά της προσέχοντας την ποσότητα του φαγητού και χωρίς να λέει «όχι», αλλά με μέτρο, στην αγαπημένη τηςσοκολάτα.

«Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση και αυτοσυγκράτηση με το φαγητό. Ακόμα τρώω μεγάλες ποσότητες, αλλά αποφεύγω καθετί παχυντικό και προτιμώ πιο υγιεινές τροφές», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτει ότι ηάσκηση παίζει σημαντικό ρόλο και για τον λόγο αυτό κάνει ό,τι έκανε και πριν την εγκυμοσύνη, δηλαδή κάποιες μέρες μποξ, κάποιες χορό και κάποιες άλλες τένις ή γυμναστήριο!

Shakira2--a.jpg

Τέλος, η Σακίρα εξομολογείται ότι δεν επισκέπτεται σαλόνια ομορφιάς και σπα, αλλά φροντίζει να αφαιρεί πάντα το make up χρησιμοποιώντας κάποιο serum (ορός αντιγήρανσης) με βιταμίνη C, ενώ δεν ξεχνά ποτέ να βάζει αντιηλιακό.

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *