Πώς ήταν στην εφηβεία πασίγνωστοι celebrities

1Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει την εικόνα των celebrities όπως είναι σήμερα ίσως και πριν μερικά χρόνια. Όπως όλοι βέβαια έτσι και οι διάσημοι υπήρξαν έφηβοι, άλλοι εντελώς διαφορετικοί απ’ ότι είναι σήμερα και άλλοι θυμίζοντας αρκετά τον παλιό τους εαυτό.

Επιπλέον από τις φωτογραφίες της εφηβείας μπορεί κανείς να διαπιστώσει διάφορες αλλαγές, αποτέλεσμα του χρόνου αλλά και του πλαστικού χειρουργού.

Δείτε φωτογραφίες από μερικούς από τους πιο γνωστούς τότε και τώρα…

1. Angelina Jolie

teen01

Τα μεγάλα χείλη και τα μάτια της είναι αυτά που σίγουρα την θυμίζουν αμέσως και θα την αναγνώριζε ο οποιοσδήποτε.

2. Brad Pitt

teen02

Ο William Bradley «Brad» Pitt γεννήθηκε στις 18 Δεκέμβρη 1963 και σήμερα είναι ένας γοητευτικός άνδρας σχεδόν 53 ετών. Την ίδια γοητεία είχε όπως φαίνεται από την φωτογραφία και στην εφηβική του ηλικία.

3. George Clooney

teen03

Αυτό θα πει μεταμόρφωση. Το αγοράκι με τα γυαλιά της φωτογραφίας δεν θυμίζει σε τίποτα τον μέχρι πρότινος περιζήτητο εργένη.

4. Johnny Depp

teen04

Μπορεί εκ πρώτης όψης να μην μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του νεαρού τον δημοφιλή ηθοποιό αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά φαίνονται τα κοινά χαρακτηριστικά του έφηβου με τον Johnny Depp καθώς πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

5. Gwyneth Paltrow

teen05

Κι όμως το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η πασίγνωστη ηθοποιός Gwyneth Paltrow. Το χαμόγελό της είναι χαρακτηριστικό.

6. Daniel Craig

teen06

Ο Craig γνωστός και ως o πράκτορας 007, James Bond, φέτος κλείνει τα 48 του χρόνια. Ωστόσο κάποια χαρακτηριστικά του θυμίζουν ακόμα το αγόρι της φωτογραφίας.

7. Kate Moss

teen07

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η Kate Moss υπήρξε μια όμορφη έφηβη που εξελίχθηκε σε μια όμορφη γυναίκα. Ωστόσο από τότε έχει αλλάξει αρκετά εμφάνιση και στυλ.

8. Brooke Shields

teen08

Ξεκινώντας ως μοντέλο παιδικών και εφηβικών ρούχων η Brooke Shields εξελίχθηκε σε μια γοητευτική γυναίκα και γνωστή ηθοποιό που δεν θυμίζει βέβαια πολύ το κοριτσάκι της φωτογραφίας.

9. Goldie Hawn

teen09

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ από την εφηβική της ηλικία και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Εξάλλου είναι πολύ λογικό μιας και είναι πλέον 70 ετών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *