Πώς οι μασόνοι τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν την κομμουνιστική επανάσταση που σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους!

1ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ
Η Απόκρυφη Ιστορία του εβραϊκού μπολσεβικισμού & Τεκτονισμού!

Πώς οι μασόνοι τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν την κομμουνιστική επανάσταση που σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους!

Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία του κομμουνισμού και την απόκρυφη δύναμη πίσω από αυτόν. Είναι βασισμένο στο βιβλίο «κάτω από το σύμβολο του Σκορπιού» του Juri Lina. Ανιχνεύει τους Ελευθεροτέκτονες που ήταν πίσω από το σύνολο της γενοκτονικής επανάστασης. Αν και, είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες ήταν Εβραίοι, δεν θα πρέπει να κατηγορούν όλους τους Εβραίους για αυτό. Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και απλά τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου και έχουν εξαπατηθεί από Illuminists. Αυτοί οι σατανιστές απλά χρησιμοποιούν τον εβραϊκό λαό ως κάλυψη.

Ο κομμουνισμός, ο σιωνισμός, ο μπολσεβικισμός, ο σοσιαλισμός … και πολλά άλλα «ος» είναι κατασκευάσματα των Πεφωτισμένων. Πίσω από τον κομμουνισμό είναι ο «θεός» του Ελευθεροτεκτονισμού: Lucifer. Το ντοκιμαντέρ ανιχνεύει όλους τους βασικά Τέκτονες πίσω από τη δολοφονική μπολσεβίκικη επανάσταση. Αποκαλύπτει τους χρηματοδότες-μαριονέτες: Οι Πεφωτισμένοι Τραπεζίτες της Wall Street. Δείχνει πώς η Wall Street χρηματοδότησε την κομμουνιστική επανάσταση τόσο στη Ρωσία (συνέχεια Σοβιετική Ένωση) όσο και την Κίνα.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *