Π. Καμμένος: «Καλορίζικο το γεωτρύπανο στην Τουρκία- Να το χρησιμοποιήσουν στη δική τους ΑΟΖ»

Ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τις τουρκικές αναφορές των τουρκικών ΜΜΕ περί «στρατιωτικών σχεδιαγραμμάτων» στα κινητά τηλέφωνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Τα κινητά των δύο Ελλήνων, ελέγχθηκαν παρουσία Έλληνα εμπειρογνώμονα, βάσει των διεθνών κανόνων έρευνας δεν ευρέθη απολύτως τίποτα και όσα ισχυρίζονται οι Τούρκοι είναι ψέματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας. «Δυστυχώς δικαιώθηκα για την ομηρία» δήλωσε μάλιστα με νόημα ο υπουργός Άμυνας.

«Θεωρώ ιστορικό βήμα τη χθεσινή απόφαση της συνόδου κορυφής ΕΕ» επισήμανε, όπως μεταδίδει ο Σκάι.

Ο κύριος Καμένος, που συναντήθηκε με τον Κύπριο ομόλογό του Σάββα Αγγελίδη, ευχήθηκε ειρωνικά «καλορίζικο» στο γεωτρύπανο που απέκτησαν οι Τούρκοι, προτρέποντάς τους παράλληλα, «να το χρησιμοποιήσουν στη δική τους ΑΟΖ».

Ο υπουργός επέμεινε και στη θέση του περί «ατυχήματος» στο Αιγαίο. «οταν υπάρχει παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου και υπάρχει προσέγγιση των αεροσκαφών, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος. Το ίδιο και στη θάλασσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί χαίρουν όλων των δικαιωμάτων» δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *