Π.Πολάκης για τις φωτιές: «36 ώρες στο πόδι βιώνοντας απερίγραπτη προσωπική πίεση» – ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΟΡΕ ΚΡΙΤΙΚΑΤΣΙ ΞΕΦΤΙΛΑΤΣΙ να σε λυπηθούμε θελεις?

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω facebook μιλά για τις “36 ώρες στο πόδι” και την “απερίγραπτη προσωπική πίεση”, που βίωσε συνεργαζόμενος με πολλούς ανθρώπους “από τον πρωθυπουργό…μέχρι τον τελευταίο εθελοντή”.
Δηλαδή θα πρέπει να συγκινηθούμε επειδή κάνει την δουλειά για την οποία τον έστειλαν οι πολίτες στη Βουλή; Αν και όταν και με τον τρόπο που την κάνει…
Γενικά, «εκτός τόπου και χρόνου» αποδεικνύεται ότι είναι τα κυβερνητικά στελέχη μπροστά στην ανείπωτη εθνική τραγωδία.
Την ώρα που ο έως τώρα απολογισμός από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική είναι 81 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι και σχεδόν 200 τραυματίες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πανηγυρίζει δημοσίως για την προσωπική συμβολή του, όπως λέει ο ίδιος, στην αντιμετώπιση της τραγωδίας σημειώνοντας: “Επαγρυπνούμε και συνεχίζουμε”!
Ο κ. Πολάκης μέσω facebook μιλά για τις “36 ώρες στο πόδι” και την “απερίγραπτη προσωπική πίεση”, που βίωσε συνεργαζόμενος με πολλούς ανθρώπους “από τον πρωθυπουργό…μέχρι τον τελευταίο εθελοντή” καταθέτοντας την ακόλουθη πολιτική δέσμευση: “Τους ανθρώπους που χάθηκαν δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω ,να σταθούμε δίπλα στους τραυματίες και στους συγγενείς τους και σε όλους τους πυρόπληκτους και να απαλύνουμε τον πόνο τους και να ξαναφτιάξουν το βιός τους ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!”.
Κι ένα δάκρυ κύλησε από το μάτι μας… Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *