Ράπτορς – Γουόριορς: Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ντουραντ

Ράπτορς – Γουόριορς: Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ντουραντ

Ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου του Game 5 των Γουόριορς με τους Ράπτορς και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ. (VIDEO)

Σοκ και αγωνία. Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε στην δράση στο Game 5 των τελικών με τους Ράπτορς, ωστόσο η χαρά του κράτησε μόνο 15 λεπτά. Τόσο χρειάστηκε για να τραυματιστεί ξανά στον δεξί του πόδι, σκορπώντας την ανησυχία στους Γουόριορς.

Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να ξεπεράσει με ντρίμπλα τον Σερτζ Ιμπάκα, όταν έβαλε περισσότερο βάρος από όσο ήθελε στο δεξί του πόδι. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει αμέσως στο παρκέ και να πιάσει το πόδι του χαμηλά στην δεξιά γάμπα, στο ύψος του αχίλλειου τένοντα.

Σε μία επίδειξη… unfair play οι φίλαθλοι των Ράπτορς στην αρχή πανηγύρισαν, πριν στην συνέχεια χειροκροτήσουν τον Ντουράντ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος για τον πάγκο. Μέχρι την στιγμή του τραυματισμού του ο "KD" είχε σημειώσει 11 πόντους. Η σοβαρότητα της κατάστασής του θα φανεί μετά την μαγνητική τομογραφία που θα υποβληθεί.

Δείτε τα VIDEO με τον τραυματισμό του Ντουράντ και την αποθέωσή του από τους φίλους των Ράπτορς:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *