Ρίκι Ρούμπιο, ο αντί-Κόλισον στην Ιντιάνα

Ρίκι Ρούμπιο, ο αντί-Κόλισον στην Ιντιάνα

Οι Ιντιάνα Πέισερς αναμένεται να είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Ρίκι Ρούμπιο μετά την απόφαση του Ντάρεν Κόλισον να αποσυρθεί από το μπάσκετ.

Η απόφαση του Ντάρεν Κόλισον να αποσυρθεί από το μπάσκετ έπειτα από δεκαετή πορεία στο ΝΒΑ, ξεκαθάρισε ουσιαστικά το μέλλον του… Ρίκι Ρούμπιο. Κι αυτό διότι πλέον άνοιξε ο δρόμος ώστε ο Ισπανός πόιντ γκαρντ να μετακομίσει στην Ιντιάνα, την ομάδα που φημολογείται ότι τον έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν των Νιου Γιορκ Τάιμς, οι Πέισερς αμφιταλαντεύονταν για το αν θα υπέγραφαν τον Κόλισον ή θα διεκδικούσαν τον Ρούμπιο στην ελεύθερη αγορά, μέχρι που ο πρώτος αποφάσισε να μην συνεχίσει το μπάσκετ. "Πολλές ομάδες κινούνται με την προϋπόθεση ότι ο Ρούμπιο στην Ιντιάνα είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο", γράφει ο ρεπόρτερ των Τάιμς.

Την προηγούμενη σεζόν ο Ισπανός πόιντ γκαρντ είχε 12,7 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ κατά μέσο όρο στην Γιούτα, όπου πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια, πριν γίνει ανταλλαγή στο Μέμφις στις 24 Ιουνίου. Ο Ρούμπιο έμεινε ελεύθερος φέτος, καθώς έληξε το τετραετές συμβόλαιο αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε υπογράψει στη Μινεσότα το 2015.

Photo credits: AP Photo/Mary Altaffer

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *