Ραγδαίες εξελίξεις! Τους διαγράφει και πάει σε εκλογές;

1Την στιγμή που 80% του ελληνικού λαού επικροτεί τους χειρισμούς Τσίπρα – Βαρουφάκη, την στιγμή που…
το αντίστοιχο ποσοστό επιθυμεί την παραμονή μας στο ευρώ, είναι άδικη η κριτική που γίνεται από τους Γλέζο, Λαφαζάνη, Μητρόπουλο και Κατρούγκαλο στην κυβέρνηση.

Εντελώς συμπτωματικά τα συγκεκριμένα στελέχη και ιδιαίτερα το δίδυμο Μητρόπουλου-Κατρούγκαλου είναι από τα πλέον λαλίστατα στα ΜΜΕ. Ενίοτε ομιλούν πριν καν σκεφθούν.

Εάν πριν μιλούσαν φρόντιζαν για παράδειγμα να ενημερωθούν ότι την Τετάρτη οι τράπεζες θα είχαν στεγνώσει και τα ATM θα ήταν πιο άδεια από τρύπιο νεροκόφινο δεν θα έκαναν τις ανέξοδες και απερίσκεπτες δηλώσεις τους.

Εάν δεν υπήρχε συμφωνία, η Ελλάδα θα γινόταν Αργεντινή και οι ίδιοι θα τηλεφωνούσαν στον Καμμένο να στείλει τα ελικόπτερα με τα οποία θα έπρεπε να είχαν φύγει οι υπουργοί των προηγούμενων κυβερνήσεων. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας- τώρα που έχει την πλειοψηφία του λαού με το μέρος του να διαγράψει τους ναρκισσευόμενους αντιρρησίες των ΜΜΕ που διψάνε για μια μικρή πρέζα προβολής.

Οι διαγραφές, όσο σκληρές κι αν ακούγονται, αποτελούν μονόδρομο για τον Τσίπρα.

Ας τούς διαγράψει και ας πάει εκ νέου σε εκλογές. Οπως θα έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Kαι οι 4 τους δεν έχουν ούτε ένα ποσοστό 2,5% ενώ μόνο οι βαρουφίτσες και οι απογοητευμένοι πασόκοι και νεοδημοκράτες θα δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ άλλο ένα 15% το λιγότερο.

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *