Ραζνάτοβιτς: “Ο Ντένμον επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Zhejiang”

Ραζνάτοβιτς: "Ο Ντένμον επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Zhejiang"

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς "τιτίβισε" ότι ο Μάρκους Ντένμον επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Zhejiang.

Λίγες ημέρες αφότου προέκυψε το θέμα με το συμβόλαιο του Μάρκους Ντένμον και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο ατζέντης του παίκτη αποκάλυψε πού θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ή, τουλάχιστον, που υπέγραψε για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει σε τιτίβισμά του ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Μάρκους Ντένμον "επέκτεινε το συμβόλαιό του με ομάδα από την Κίνα, τη Zhejiang Golden Bulls για μια ακόμη σεζόν".

Θυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε ανακοινώσει ότι ο παίκτης επιστρέφει στην Αθήνα για λογαριασμό του, πριν προκύψει η αντίδραση τόσο από τον ίδιο τον Μάρκους Ντένμον όσο κι από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Η ουσία είναι πως από τότε δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα, τουλάχιστον νομικά, με τους "πράσινους" να διατηρούν στην ιστοσελίδα τους την ανακοίνωση της… επιστροφής του 29χρονου γκαρντ στο δυναμικό τους. Όπως είχε τονίσει άλλωστε ο Μάνος Παπαδόπουλος με γραπτή δήλωσή του: "Ο Μάρκους Ντένμον δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν τούτου αποτελεί αθλητή της ομάδας μας. Αν κι εφόσον προκύπτουν διαφωνίες ή διαφορές απόψεων ακόμη και σε τόσο ξεκάθαρα θέματα, υπάρχει πάντα η επιλογή της FIBA, ώστε να δοθεί λύση".

Marcus Denmon, extended his contract with team from China,
Zhejiang Golden Bulls for one more season! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 4, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *