ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ VS ΦΟΥΡΕΙΡΑ ( EΒΡΑΙΑ ; ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ)

Με σκληρά λόγια μίλησε η Ραχήλ Μακρη για την Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή την φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου.
Η φωτο δείχνει την τραγουδίστρια στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν από κοινού τον αλβανικό αετό. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή έγραψε:
Η "μεξικάνα” που μέχρι χθες ντρεπόταν να πεί ότι ήταν από την Αλβανία τώρα θέλει μεγάλη Αλβανία και δεν ζητάει και συγνώμη.
Βγήκε και το ΡΙΚ να απαντήσει ότι είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό.
Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας.
Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», διαμηνύει εκπρόσωπος του ΡΙΚ θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να προσπεράσει όλα όσα τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης καταλογίζουν στην εκπρόσωπο της Κύπρου.
Αφού δεν ασχολείται με αλλά θέματα πέραν της μουσικής γιατί η εκπρόσωπος τους έκανε σήματα εθνικιστικά που συμβολίζουν την απόκτηση ελληνικών εδαφών που Ταχα έχασαν από εμάς;
Την επόμενη φορά να στείλετε Τουρκάλα και να κάνει το σύμβολο των γκρίζων λύκων.
Αιδώς ούτε συγνώμη δεν βγήκατε να ζητήσετε από τους Έλληνες και επιμένετε να παίζετε με την νοημοσύνη μας.
Έφυγε ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ξεφτιλίζετε».
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΡΕΙΡΑ.
Στην σκλαβωμενη Ελλαδα οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα και κυριαρχει η αμαθεια, η διαφθορα και η ασχημια, οι προδοτες κυριολεκτικα ειναι αμετρητοι.
Δυστυχως μεσα σε αυτες τις πολυ ασχημες συνθηκες παρακμης και εξαθλιωσεως επιβιωνουν διαφορων ειδων κνωδαλα και κατακαθια απο την νεα ταξη, την ιδια ωρα που εμφανισιμες και αξιολογες Ελληνιδες παραμενουν στο περιθωριο.
Μια ακομη ανθελληνικη κινηση σχετικα με τον γνωστο και προαποφασισμενο διαμελισμο της Ελλαδος, οπου η Αλαβανοι δημοσια πλεον ομιλουν και αναφερουν για την Μεγαλη Αλβανια.
Ολοι αυτοι ερχονται πεινασμενοι στην Ελλαδα και μολις σταθουν και δημιουργησουν περιουσιες εις βαρος των Ελληνων τοτε αμεσως εκδηλωνουν τα ανθελληνικα τους αισθηματα.
Ειναι λυπηρο-θλιβερο, στην Ελλαδα των ηρωων, των αγιων και των φιλοσοφων, οι ραγιαδες να ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα και την παρακμη και οι Αλβανοι να ειναι τα τελευταια 20 χρονια φανατικοι εθνικιστες και να επιθυμουν την επεκταση της Αλβανιας.
Μαλιστα για οσους γνωριζουν δεν εχουν παραμεινει στις θεωριες αλλα ειναι πολυ οργανωμενοι και πανετοιμοι για να δημιουργησουν την Μ. Αλβανια.

Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – Έχει …

Λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της Eurovision με την Κύπρο, η Ελένη Φουρέιρα προχώρησε σε μια κίνηση που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, πόζαρε στον φακό με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, με τους δυο τους να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό. Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού. Η φωτογραφία, μάλιστα, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Eugent Bushpepa ενόψει του 63ου διαγωνισμού της Eurovision:

Σχετικα με τις αντιδρασεις που προκαλεσε η φωτο η Αλβανιδα Φουρειρια δηλωσε :



«Η μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς κι εγώ γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση έχω με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν.
Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.
Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Μεσα στους επιδοξους σωτηρες αυτης της παρα πολυ παρηκμασμένης και πολύ ασχημα εξαθλιωμένης πατριδος προστεθηκε και η Ραχηλ. Με οπλο τον αντιμνημονιακο της αγωνα και ότι δεν ψηφισε τα αισχρα και προδοτικα μνημονια επιθυμει να μας γλυτωσει από τον ολεθρο.

Η Ραχηλ εχει την εξωθεν καλη μαρτυρια με βαση τα πεπραγμένα της.
Είναι όμως ο αντιμνημονιακος αγωνας το εχεγγυο για να δικαιούται η Ραχηλ να μας οδηγησει στον δρομο της εθνικης σωτηριας ; Φυσικα και δεν είναι. Ποιος μπορει να ξεχασει τον μεγαλυτερο και τον πιο "φαβερο-τρομερο αντιμνημονιακο" ολων των εποχων ;
Ο Πανος Καμμενος ο οποιος επι χρονια με τους πυρινους λογους του κατακεραυνωσε ολους οσους ειχανψηφισει μεχρι εκεινη την στιγμη τα προδοτικα μνημονια. Εντούτοις μολις ηρθε η ωρα να κανει το καθήκον του προς την νεα ταξη ψηφισε με πολύ μεγαλη ευκολια και εκεινος το τριτο προδοτικο και παρανομο μνημονιο. Μεσα σε όλα όπως διαβασαμε στο διαδικτυο η Ραχηλ εκπροσωπησε την κυβερνηση συριζα στην Αυστρια σχετικα με την εκδηλωση για το ολοκαύτωμα των Εβραιων.

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ με τη …

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ με τη …

Ποσο τυχαιο μπορει να είναι ότι από μια κατοχικη κυβερνηση διαβαστε σχετικα τον Γιωργο Κασιματη, με τοσα μελη, στην εκδηλωση για το ολοκαύτωμα να την εκπροσωπεί μια Ραχηλ ; Γιατι δεν πηγε καποιος από τους τοσους πολλους υπουργούς, αλλα και υφυπουργούς ; Γιατι επρεπε να παει η Ραχηλ η οποια ηταν τοτε βουλευτης και εκτος κυβερνητικου σχηματος ;

Ολα αυτα τα χρονια με βαση τα προαναφερομενα και σε συνδυασμο με το ονομα υπαρχουν πολυ εντονες αμφιβολιες εκ μερους μεριδας των Ελληνων πατριωτων σχετικα με την εθνικοτητα της Ραχηλ.
H στηλη όλα αυτά τα χρονια συμφωνα με τις δικες σας αναφορες, σας ανυψωνει πολύ το ηθικο.
Ακομη σας δινω την δυναμη και της λυσεις για να αγωνιστείτε μεσα από τις πρωτυπες – ξεχωριστες ιστορικες μου παρατηρήσεις-εργασιες, της οποιες όπως επισημαίνεται δεν εχετε διαβασει ποτε και σε κανεναν άλλο Ελληνα και ξενο ιστορικο. Όμως εξισου πολύ σημαντικο είναι ότι σας εμαθα μεσα απο την στηλη να ξεχωρίζετε τους αληθινούς από τους ψεύτικους σωτηρες.

Ένα από αυτά τα οποια τους ξεχωρίζουμε είναι ότι δεν ζητουν ποτε εφαρμογή του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνταγματος και δεν ζητουν ποτε την καταργηση των κομματων. Αραγε δεν γνωριζει η Ελληνιδα ; Ραχηλ ότι εχει καταλυθεί το συνταγμα και ότι εχει γινει πραξικοπημα ; Γιατι δεν ζητα εφαρμογή του αρθρου 120 ; Γιατι δεν ζητα την οριστικη καταργηση των κομματων και την αλλαγη του πολιτεύματος.
Ολα αυτα ειναι ερωτηματα τα οποια ζητουν απαντησεις.


Oτι δεν προδωσε η Ραχηλ ψηφιζοντας το προδοτικο μνημονιο ειναι κατα πολυ σημαντικο.


Εντουτοις στο σημειο το οποιο εχουν φτασει τα πραγματα δεν ειναι απο μονο του αρκετο ωστε να εχει την εξωθεν καλη μαρτυρια. Δεν γνωριζει η Ελληνιδα ; Ραχηλ ότι η Ελλαδα είναι σκλαβωμενη από το 1832 μ.Χ., με την δημιουργια του νεοσυστατου νεοελληνικου κρατους.

Me δυο λογια η Αλβανιδα εχει καταλαβει την εξαθλιωση των ραγιαδων και τολμα μετα απο αυτο να δηλωνει οτι δεν εγινε απολυτως τιποτα. Ελληνες για να επιτυχουμε την ειρηνικη, ειτε την βιαιη και δυναμικη,εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνγταγματος με βαση το δικαιωμα που μας δινει το συγκεκριμενο αρθρο ακολουθειστε πιστα, μεθοδικα, με αγαπη, υπομονη και αφοσιωση ολα οσα αναφερονται στο λογοτυπο της στηλης.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 (ΜΟΥΣΙΚΑ  ΣΧΟΛΕΙΑ)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΓΕΝΙΔΗ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗΓΕΝΙΔΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ :
ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΙΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΖΗΣ ΘΕΟΥ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ "ΘΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ (ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9)
ΚΡΕΙΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ.
ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 1940 Μ.Χ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Ο Ηράκλειτος είναι ενας από τους κορυφαιους Ελληνες φιλοσοφους ολων των εποχων.


Eνδεικτικο είναι αυτό που ειπε ο Σωκρατης σχετικα με τον Ηρακλειτο.

Όταν λοιπον ο Σωκράτης διάβασε το έργο του Ηράκλειτου είπε "αυτά που κατάλαβα είναι σπουδαία, νομίζω όμως ότι είναι εξίσου σπουδαία και αυτά που δεν μπόρεσα να καταλάβω.



Ωστόσο χρειάζεται να είσαι ένας δεινός κολυμβητής σαν αυτούς από τη Δήλο για να μην πνιγείς μέσα στο βιβλίο του Ηρακλειτου".


Ο μεγας Ηράκλειτος ηταν όπως ολοι οι γνήσιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ρήτορες κλπ, μονοθειστης.

Ανέκαθεν από καταβολης του Ελληνικου εθνους , οι Ελληνες πανεπιστήμονες γνωριζαν και διδασκαν τον ένα θεο δημιουργο.



Ο Ηράκλειτος αναφερει σχετικα με τον έναν θεο : Ακομη και τα ημερα ζωα, τα αγρια, τα πουλια, και τα ψαρια, γεννιουνται , ακμαζουν και πεθαινουν υπακούοντας στους νομους του ενός θεου.
(Αριστοτέλης, περι κοσμου, 6. 401a 8).




Για τον Θεο όλα είναι ωραια, αγαθα και δικαια.



Μονον για τους, ανθρώπους αλλα είναι καλα, και αλλα ασχημα (Πορφυριος).
Ο μεγας Φιλόσοφος, δεν θα μπορουσε να παραμεινει θεατης στην καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο δωδεκαθεο.






Ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος σαπιζε αργα και σταθερα σε πνευματικο, ηθικο, και κατ επέκτασιν πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου.




Η καταληξη ηταν να κατακτησουν κατ ουσιαν αμαχητί οι αρχαιοι ρωμαιοι, τους αρχαιους Ελληνες.


Θελωντας και ο μεγας Εφεσιος φιλόσοφος να συμβαλει στο να αποτραπει η καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο δωδεκαθεο, αναφερει σχετικα με της εωσφορικες θυσιες, ότι ενω ζητουν να εξαγνιστουν με καθαρμους, εν συνεχεια μιαινονται με άλλο αιμα από της νεες θυσιες που κανουν.



Είναι σαν να είναι καποιος βουτηγμένος στην λασπη και προσπαθει να καθαριστεί βαζοντας και άλλη λασπη επανω του.




Επισης αναφερει ο Ηράκλειτος, ότι οσοι προσευχονται στα αγαλματα των δαιμονικων θεων, ειναι ένα πραγμα που ισοδυμανει με το να μιλα καποιος σε τοιχους.



Από το εργο Αριστοκριτος Θεοσοφια 68, Ωριγένης κατά Κελσου VII 6 2.



Ο Ηράκλειτος μας διδαξε ότι οσοι συμμετεχουν στα εωσφορικα μυστηρια (Ελευσινια, Διονυσιακα κλπ), ειτε είναι μαγοι, μυστες και ιερεις των δαιμονων, στην μετα θάνατον ζωη, θα υποστουν μεγαλες τιμωριες (Κλημης, Προτρεπτικος 22).




Δεν είναι καθολου τυχαιο λοιπον που ο μεγιστος των προσωκρατικών φιλοσοφων απεμεινε με την σειρα του χωρις βιβλια ,καθως του τα εκαψαν οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου.
ΚΡΕΙΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ. ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ. Ο αγιος Γρηγοριος ο θεολγος ως νεοπλατωνικος φιλοσοφος ηταν απολυτως συμφωνος με το ιερο αξιωμα του Αριστοκλη, που διδαξε οτι απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η Ελλαδα ειναι το ιεροτερο, το το σεβαστοτερο και τον πολυτιμοτερο πραγμα.

O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατων ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.

Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.
Για αυτο με την σειρα του ο αγιος γρηγοριος ο Ναζιανζηνος ως γνησιος νεοπλατωνικος μας διδαξε οτι :
Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού, μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Αγιος Γρηγοριος.
Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια "ειρηνη" η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο.
Οπως μας διδαξε ο Αγιος Γρηγοριος ο θεολογος δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο.



Ολα αυτα απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.


Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε.


Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη "λογικη" θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.
Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου.

Ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος εξησε κατα την εποχη την οποια οι γερμανοι απειλουσαν με αφανισμο την Ελληνικη-ρωμαικη αυκτρατορια.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνος για να επιβιωσει και παραλληλα για να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκει πραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο.



Τις διδαχες του αγιου της ασπαστηκαν και της εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες-βασιλεις αρχιστρατηγοι, στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.
Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.



Ο Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος.

Αφανισμος των εχθρων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ-ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.




Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, για να ψελλνουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.
Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος.



Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.


Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων.
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων.


Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.
Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη.

Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις στους οποιους δεν εγινε ποτε η τιμη να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.
Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια. Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο.

Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

kasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ
Κασιμάτης: Κατάλυση Συντάγματος! – YouTube
Γ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ . ''ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ'' Αρθρο 120 του … Γιώργος Κοντογιώργης: Η Ελλάδα είναι ένα κράτος υπό καθεστώς διπλής κατοχής, ντόπιας και ξένης! ΒΙΝΤΕΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2 –

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

Για οσους δεν γνωριζουν στημενες και παρανομες διοτι πλεον εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα ειναι και οι νεοταξικες "εκλογες" . Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις. Εντουτοις νομιμοποιουν τους προδοτες να κανουν καθε εθνικη προδοσια. Η Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την ΗΡΩΙΚΗ επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια. Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ. γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει. Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ : Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.
ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ – "Όταν ο Τσίπρας …
Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν . Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει; Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;
Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν. Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *