Ρόμπι Γουίλιαμς: Έχω μια αρρώστια στο κεφάλι μου που θέλει να με σκοτώσει

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έχω μια αρρώστια στο κεφάλι μου που θέλει να με σκοτώσει

Ο διάσημος τραγουδιστής μιλάει για την κατάθλιψη, τα ψυχολογικά προβλήματα και τις εξαρτήσεις

Για την μάχη του με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, χαρακτηρίζοντας την κατάθλιψη «μια αρρώστια στο κεφάλι του που θέλει να τον σκοτώσει».

Μιλώντας στην «Sun» ο 44χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι έχει φτάσει αρκετές φορές κοντά στον θάνατο και συνέκρινε την πολυτάραχη ζωή του με εκείνη του Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς, εάν αφήσω ανεξέλεγκτη τη ζωή μου εμφανίζω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια στο μυαλό μου που θέλει να με σκοτώσει έτσι πρέπει να είμαι πάντα σε επιφυλακή», είπε στη Sun ο διάσημος ποπ σταρ, εξηγώντας ότι κατά περιόδους η κατάθλιψη τον κυριεύει ενώ ενδιάμεσα απολαμβάνει και διαστήματα μεγάλης ευτυχίας.

AP_18017296244291

Το πρώην μέλος των «Take That» μίλησε για τη σχέση του με τον Τζορτζ Μάικλ, λέγοντας ότι όταν τον γνώρισε αισθάνθηκε ότι είχαν πολλά κοινά, όπως τα «σκαμπανεβάσματα» που είχε η ζωή τους, η σόλο καριέρα τους μετά από τη συμμετοχή σε πετυχημένες μπάντες και η μάχη που έδινε ο καθένας με τους δικούς του δαίμονες.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ακόμα ότι του λείπει τρομερά ο φίλος του και ότι ο θάνατός του τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του.

Εκτός από τη μάχη του με την κατάθλιψη, ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε από το ξεκίνημα ήδη της καριέρας του κι άλλα ψυχολογικά προβλήματα, που επιβαρύνθηκαν από την προβολή του στα φώτα δημοσιότητας.

Όπως έχει παραδεχτεί και στο παρελθόν έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών ήδη από την εφηβεία και η εξάρτησή του τον έφερε πολλές φορές στο χείλος του θανάτου. Το 2007 νοσηλεύτηκε και σε κλινική αποτοξίνωσης στην Αριζόνα.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που έχει δύο παιδιά με την σύζυγό του, Έιντα Φιλντ, μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο γάμος του στη ζωή του. «Η Έιντα μου έσωσε τη ζωή, φροντίζοντας να μείνω "καθαρός"» εξομολογείται στην ίδια συνέντευξη λέγοντας ακόμα ότι στο πρώτο ραντεβού ήταν τόσο «φτιαγμένος» που… κακάριζε σαν κοτόπουλο.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *