Σάλος για το μεσαίο δάχτυλο του Hamilton στον Gutierrez [video]

1Πολλές φορές στη διάρκεια του αγώνα, τα πνεύματα είναι τεταμένα και οι οδηγοί αναζητούν το καλύτερο για τον εαυτό τους, όμως ο Lewis Hamilton φαίνεται να το παράκανε.

Στο Grand Prix της Ουγγαρίας και συγκεκριμένα στον 52ο γύρο ο Hamilton ντουμπλάρισε τον οδηγό της Haas, Esteban Gutierrez, με τον τελευταίο να μην κάνει αμέσως στην άκρη και να καθυστερεί τον Βρετανό ο οποίος εκνευρίστηκε και του έδειξε το… μεσαίο του δάχτυλο.

Ο Hamilton καθυστερούσε πίσω από τον οδηγό της Haas και έβλεπε τους καθρέπτες του να «γεμίζουν» από το μονοθέσιο του Rosberg και γι’ αυτό εκνευρισμένος τα έβαλε με τον Gutierrez εκδηλώνοντας τη δυσαρέσκειά του με αυτόν τον ανάρμοστο ομολογουμένως τρόπο.

 

Ακολουθήστε

Esteban Gutierrez

@EstebanGtz

Being a world champion doesn’t give you the right to be disrespectful to your competitors, my friend @LewisHamilton

  • 2.5822.582 Retweet

  • 3.6993.699 “μου αρέσει”

 

Αμέσως μετά τον αγώνα ο Gutierrez έγραψε στο twitter πως «το να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν σου δίνει το δικαίωμα να μη σέβεσαι τους συναθλητές σου, φίλε μου Lewis Hamilton».

O Βρετανός προσπάθησε να δικαιολογήσει τη χειρονομία του λέγοντας πως «ο Gutierrez παρά το γεγονός ότι έβλεπε τις μπλε σημαίες δεν άνοιγε δρόμο και εξ αιτίας αυτού έχασα πολύ χρόνο πίσω του, κάτι που μου δυσκόλεψε τον αγώνα με τον Rosberg».

Την άποψη του Hamilton φαίνεται να δέχονται και οι αγωνοδίκες, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα τιμώρησαν τον Μεξικανό με ποινή 5 δευτερολέπτων στο χρόνο του, κάτι που τον έριξε από την 12η στη 13η θέση της γενικής κατάταξης.

https://youtu.be/uyHnC30v5c4?t=2

drive.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *