Σάλος με τις αναρτήσεις του αντιπροέδρου της ΕΥΔΑΠ Παγίων για τις φονικές πυρκαγιές: Μας επιτίθενται με ενεργειακά όπλα;

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του αντιπροέδρου της Εταιρείας ΠαγίωνΕΥΔΑΠ και στελέχους των ΑΝΕΛ, Γιώργου Μαϊστράλη, μέσω των οποίων σχολίασε τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.
Ο κ. Μαϊστράλης, ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο από το youtube, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δέχεται επίθεση με ενεργειακά όπλα. Κάποιος από τους διαδικτυακούς του φίλους τον ρώτησε αν πιστεύει πράγματι κάτι τέτοιο, με τον αντιπρόεδρο της ΕΥΔΑΠ να απαντά ότι έχει παρακολουθήσει πολλά βίντεο, τα οποία "τον έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό".
"Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τι είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 β. C) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ κοντά; Photoshop;;" έγραψε.
Τις τελευταίες ώρες και αφού οι αναρτήσεις του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, επανήλθε σχολιάζοντας: "Και σε μένα σαν τρολλιά μου φάνηκε από την αρχή.
Για παρατηρήστε τη φωτογραφία παραπάνω…
Δείχνει ένα αυτοκίνητο εξτρεμιστικά κατεστραμμένο και όλο το γύρω περιβάλλον ΑΘΙΚΤΟ. Σκηνή στατική !!! Λες και το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη μέση του δρόμου. Κανένα ίχνος κίνησης. Και η διαγράμμιση του δρόμου (μονή συνεχής γραμμή δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα. Τέτοια εικόνα μόνο με προγράμματα τύπου Photoshop μπορεί να αποδοθεί".
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *