Σίξερς: Ετοιμάζουν μάξιμουμ πρόταση για τον Μπεν Σίμονς

Σίξερς: Ετοιμάζουν μάξιμουμ πρόταση για τον Μπεν Σίμονς

Την ώρα που οι 76ers έχουν αρκετά θέματα να διαχειριστούν στην επικείμενη free agency, φαίνεται πως ετοιμάζουν μάξιμουμ πρόταση επέκτασης για τον Μπεν Σίμονς.

Το 2016, οι Σίξερς αποφάσισαν να επενδύσουν στο ταλέντο του Μπεν Σίμονς στο NBA draft 2016. Είχαν την πρώτη επιλογή κι επέλεξαν τον Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ (22 ετών, 2.08 μέτρα), ο οποίος έχει δεδομένες αδυναμίες -όπως το μακρινό σουτ- αλλά και πολλά πλεονεκτήματα, καθώς το ταλέντο του δεν χρήζει αμφισβήτησης.

Μεταξύ των πολλών ερωτηματικών που συνοδεύουν την πορεία του Μπεν Σίμονς είναι το κατά πόσο μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό για τους Σίξερς το "δίδυμο" με τον Τζοέλ Εμπίντ. Σε όλες τις απορίες, όμως, έρχεται να απαντήσει το σενάριο που θέλει τους 76ers να καταθέτουν μάξιμουμ πρόταση επέκτασης στον Σίμονς, μόλις ανοίξει η free agency. Η πρόταση αφορά συμβόλαιο 5 ετών αντί 168 εκατ. δολαρίων.

Την ώρα που ο οργανισμός έχει διαχειριστεί σημαντικά θέματα όπως του Τζίμι Μπάτλερ και του Τομπάιας Χάρις, οι Σίξερς αποφάσισαν να δείξουν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους στον Σίμονς, τον οποίο θέλουν να κρατήσουν γι' αρκετά χρόνια ακόμα.

Φέτος, ο Αυστραλός μέτρησε 16.9 πόντους, 8.8 ριμπάουντ και 7.7 ασίστ κατά μέσο όρο στη regular season, ενώ στην postseason είχε 13.9 πόντους, 7.1 "σκουπίδια" και 6 τελικές πάσες ανά παιχνίδι.

(AP Photo/Chris Szagola)

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *