Σίσσυ Χρηστίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες στην παραλία ΧΩΡΙΣ ρετούς!

1Πολύς λόγος έχει γίνει κατά καιρούς για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες που αναρτά στους προσωπικούς… της λογαριασμούς στα social media και για το πόσο επεξεργάζονται με ειδικά φίλτρα.

Ο φωτογραφικός φακός του You weekly απαθανάτισε την παρουσιάστρια και δημιουργό των ρούχων minisize με τον Θοδωρή Μαραντίνη σε παραλία της Βάρκιζας. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Σίσσυαπεικονίζεται με ολόσωμο λεοπάρ μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς. Μάλιστα, η διευθύντρια του You, Τζώρτζια Συρίχα τόνισε σε πρόσφατη εμφάνισή της στο NaMaSte ότι το μόνο που έγινε στα στιγμιότυπα από το τμήμα photoshop είναι η καθιερωμένη «λείανση» του δέρματος.

«Οι φωτογραφίες που κάνω για τα ρούχα γίνονται από επαγγελματίες και φυσικά και είναι ρετουσαρισμένες., γιατί αφορούν το προϊόν. Τις δικές μου φωτογραφίες, των προσωπικών μου στιγμών που ανεβάζω στα social media, προφανώς και δεν τις έχω ρετουσάρει ποτέ» είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Εγώ weekly.

Πάντως, οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι η απάντηση σε ό,τι λέγεται και γράφεται για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Δείτε τις:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *